0
Tα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού υπερψήφισαν με ποσοστό 68.7% υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και άναψαν... πράσινο φως για την κατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό!

«Πράσινο» για την υπογραφή των συμβάσεων που θα οδηγήσουν στην κατασκευή του γηπεδικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό, άναψαν τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην σημερινή ιστορική εκλογική διαδικασία. Οι 3.000 φίλοι του «τριφυλλιού» που πήραν μέρος στην διαδικασία, ψήφισαν το «ναι» με πάνω από 66.7% που χρειαζόταν για να «περάσει» η απόφαση και πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

Συγκεκριμένα οι θετικές ψήφοι άγγιξαν το 69%(68.7% για την ακρίβεια) και από νωρίς είχε φανεί η μεγάλη επικράτηση του «ναι». Τις τελευταίες δύο ώρες της καταμέτρησης ήταν σταθερά πάνω από το απαιτούμενο 66.7% και μόνο με μια μεγάλη ανατροπή στο φινάλε θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Στις 2.000 ψήφους, εξάλλου, το «ναι» ήταν στο 69.9%.

Συγκεκριμένα σε 2994 ψηφοδέλτια, είχαμε: 2051 υπέρ, 934 κατά, πέντε λευκά και 4 άκυρα.


Mετά από το αποψινό αποτέλεσμα, οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προχωρήσουν στην διαδικασία της υπογραφής των συμβάσεων και έπειτα θα τρέξουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για να προχωρήσει το έργο, μόλις εγκριθεί το πρότζεκτ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάτι που οι κυβερνητικές πηγές θεωρούν ως δεδομένο ότι θα συμβεί τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2026 θα είναι έτοιμο το ποδοσφαιρικό γήπεδο ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, το 2024 δηλαδή, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Μπακογιάννης: «Απόψε γράφτηκε ιστορία, το μέλλον ανήκει στον Παναθηναϊκό»


O δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, εξέφρασε την μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση για το «ναι» του Παναθηναϊκού στην Διπλή Ανάπλαση.
Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων αναφέρει τα εξής:

«Απόψε γράφτηκε ιστορία. Πιστέψαμε στη Διπλή Ανάπλαση. Τόσο πολύ που για να γίνει πραγματικότητα κάναμε όσα μπορούσαμε και ακόμα περισσότερα. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού δικαίωσε την προσπάθειά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσήλωση, ώστε να τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας. Από εδώ και εμπρός, Παναθηναϊκοί και Αθηναίοι αξίζει να είναι μόνο υπερήφανοι. Το μέλλον ανήκει στον Παναθηναϊκό, το μέλλον ανήκει στην Αθήνα».

Μαλακατές: «Η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους - Να μεγαλουργήσει ξανά ο Παναθηναϊκός στο Βοτανικό»


Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις, τονίζοντας πως στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργήσει ξανά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Μαλακατέ, όπως φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο.

"Ήταν μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τα μέλη του Παναθηναϊκού ψήφισαν σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η αυριανή μέρα πρέπει να μας βρει όλους αγαπημένους και ενωμένους για έναν δυνατό Παναθηναϊκό, όπως αξίζει στον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα σε εμάς πέφτει όλο το βάρος ώστε ολα αυτά που υπάρχουν στις συμβάσεις να αποτυπωθούν σε μεγάλα γήπεδα όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Η Λεωφόρος να έχει Παναθηναϊκό χρώμα όπως είπε προχθές και ο Δήμαρχος και να έχουμε στη Λεωφόρο μας τις αναμνήσεις μέσα από το Μουσείο και ό,τι άλλο φτιαχτεί που θα φροντίσουμε να έχει χρώμα Παναθηναϊκό. Είχαμε πει εξαρχής ότι θα στηρίξουμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αυτό κάνουμε. Εκείνο που θέλουμε είναι ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργήσει όπως και να δούμε και νέα Γουέμπλεϊ και για τον ερασιτέχνη και για ολες τις ομάδες. Είναι μια απόφαση που πήρε ο κόσμος και τα μέλη του Παναθηναϊκού. Εμείς προσπαθήσαμε να πετύχουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους. Αυτό αποτυπώθηκε σήμερα από το πολύ μεγάλο ποσοστό".

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top