0
Συνεχίζεται το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος με τις εικασίες και τα σενάρια να πληθαίνουν. Σε συνέντευξή του ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε ότι οι συλλήψεις είναι θέμα χρόνου για την υπόθεση αυτή.

Όπως λέει ο εφιάλτης «χτυπούσε τα Σαββατοκύριακα» μέσα στα νοσοκομεία, ενώ τονίζει ότι «τα σκότωσε με ένεση…».


«Στην ανάκριση, θα σπάσει. Η αστυνομία τα ξέρει όλα. Θέμα χρόνου η σύλληψη για το τριπλό έγκλημα» υποστήριξε ο κ. Κατερινόπουλος στο Μακελειό. Θυμίζουμε ότι ο απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας είχε μιλήσει και σε εκπομπή για την υπόθεση της Πάτρας τονίζοντας τα ερωτήματα που προκύπτουν και είναι πολλά.

Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν επικεντρωθεί στις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών που θα κρίνουν και την έκβαση της υπόθεση. Καθοριστική σημασία θα παίξουν τα ευρήματα στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή τελευταίο χρονικά.

Οι έμπειροι ερευνητές θεωρούν ότι από την στιγμή που οι εξετάσεις θα αρχίσουν να «μιλάνε» θα είναι κοντά και στη λύση του μυστηρίου.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top