0
Σε μια ομολογία ότι στο Μαξίμου βρίσκονται σε πανικό, λόγω της ελεύθερης πτώσης στα ποσοστά της ΝΔ προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. 

Μπορεί οι συστημικές δημοσκοπήσεις να ισχυρίζονται ότι η ΝΔ έχει 30-31% και ότι είναι με διαφορά το πρώτο κόμμα, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Το κυβερνών κόμμα θα παλέψει για το 25% και σε καμία περίπτωση δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει πρώτο κόμμα, αν γίνουν τώρα εκλογές.

Αυτό ομολόγησε επί της ουσίας ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ανέφερε ότι δεν βλέπει εκλογές για το 2022 γιατί λόγω της ακρίβειας οι ψηφοφόροι θα θέλουν να εκδικηθούν την κυβέρνηση.

«Δεν βλέπω εκλογές το 2022. Πρώτο γιατί ο πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός ότι θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μία περίοδο αναταραχής, όπως αυτή, είναι λογικό όταν κάποιος δεν βγάζει τον μήνα του ή τα βγάζει με δυσκολία, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία, γιατί βλέπει αυτή τη στιγμή ότι δεν βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες εβδομάδες το Μαξίμου διέρρεε σενάρια για εκλογές τον Μάιο, παρόλα αυτά μετά τις ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης -τα οποία είναι ανεπαρκή- ξεκίνησαν οι διαψεύσεις.

Τα μάζεψε ο Πέτσας για τη δήλωση: «Θα μας τιμωρήσουν οι πολίτες« - Έκανε λόγο για διαστρέβλωση


Η δήλωση που έκανε το Σάββατο ο Στέλιος Πέτσας σε πρωινή εκπομπή του Mega (δεν βλέπω εκλογές γιατί οι πολίτες μπορεί να μας τιμωρήσουν λόγω της κατάστασης) έκανε το γύρο των ελληνικών media και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Μετά το θόρυβο, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αναγκάστηκε να προβεί σε...αυτοδιάψευση κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του.

Ιδού όσα έγραψε στο twitter: "Η διαστρέβλωση δεν είναι πολιτική. Οι πολίτες ζητούν σταθερότητα και ασφάλεια. Και εμπιστεύονται την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που με σύνεση και ενότητα οδηγεί τη χώρα μπροστά. Και αποστρέφονται την πολιτική παραφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει εκλογές, ενώ τις τρέμει".

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top