0
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 20/3 τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη αποκαλύπτουν ένα κοινό αίτιο στους τρεις αιφνίδιους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα από τις πηγές της για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το κοινό εύρημα στους θανάτους είναι το πνευμονικό οίδημα με τη διπλή έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας να προσθέτει ότι «όλες οι πληροφορίες κατατείνουν στο ότι οι θάνατοι των κοριτσιών είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας».


Η εφημερίδα επικαλείται ιατρικές πηγές που έχουν δηλώσει «στα αίτια πρόκλησης του πνευμονικού οιδήματος, το οποίο είναι εύρημα μη ειδικό, εκτός από παθολογικά αίτια είναι και η ασφυξία από απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών» ενώ προσθέτουν ότι:

«Πιθανή είναι η διάγνωση της πνιγμονής από απόφραξη των εξωτερικών στομίων των αεροφόρων οδών. […]. Προκαλείται θάνατος με τον μηχανισμό της ασφυξίας, αφού με την απόφραξη της μύτης και του στόματος παρεμποδίζεται η αναπνευστική λειτουργία και αυτό συμβαίνει σε εγκληματικές ενέργειες… Η απόφραξη της μύτης και του στόματος με το χέρι ή με άλλο μέσο (π.χ. πανάκι) είναι μια ενέργεια η οποία συναντάται ιδιαίτερα συχνά στις βρεφοκτονίες… Για την ακρίβεια, σε όλα τα κλασικά συγγράμματα ιατροδικαστικής περιγράφεται ως μία κλασική μέθοδος βρεφοκτονίας».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top