0
Σε ανεξέλεγκτους ρυθμούς κινείται η εγκληματικότητα των αλλοδαπών οι οποίοι έχουν εισβάλλει στη χώρα, κάνοντας πρακτικά ότι θέλουν και χωρίς κανείς από αυτό  που λέγεται «κράτος» να τολμά να τους απελάσει.

Η επίθεση έγινε με μαχαίρι  μέρα μεσημέρι στο κατεχόμενο  από αλλοδαπούς κέντρο της Αθήνας κατά ενός 18χρονου που τώρα νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, σήμερα το μεσημέρι κι ώρα 14:30 του επιτέθηκαν τρεις αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας και τον μαχαίρωσαν στο στομάχι για να του πάρουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του.

Ο νεαρός άνδρας ανέβασε βίντεο μέσα από το Λαϊκό Νοσοκομείο στη πλατφόρμα TikTok και περιέγραψε με λεπτομέρειες την περιπέτεια του. Όπως λέει, σήμερα στις 14:30 καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, του επιτέθηκαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να του αποσπάσουν μια αλυσίδα που φορούσε. «Έχει ξανασυμβεί άλλη μια φορά στο παρελθόν» προσθέτει χωρίς όμως να τραυματιστεί ή να τον ληστέψουν. Σήμερα όμως όπως φάνηκε οι τρεις δράστες που αναφέρει στο βίντεο του, έδειξαν αποφασισμένοι.

«Με μαχαίρωσαν» λέει, σηκώνοντας την μπλούζα του για να δείξει το τραύμα που του προκάλεσε το μαχαίρι στο στομάχι του. «Μου πήραν και την αλυσίδα» συνεχίζει. «Είχα χάσει τις αισθήσεις μου όταν με μαχαίρωσαν. Πραγματικά να μην το νοιώσει κανένας, πως νιώθεις όταν κόβεται το δέρμα σου».
Στο τέλους του βίντεο, ο 18χρονος συμβουλεύει τους συνομηλίκους του, να μην κυκλοφορούν με αξεσουάρ ή κοσμήματα στο δρόμο, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

Φυσικά κανείς εκ των αλλοδαπών-εισβολέων (εάν συλληφθούν) δεν πρόκειται να απελαθεί καθώς αυτό αντιβαίνει την παγια πολιτική της κυβένησης για την αρμονική  ενσωμάτωσή τους στην  ελληνική κοινωνία. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top