0

Δύο κορυφαίοι επιστήμονες δημοσίευσαν μια «διακήρυξη ανεξαρτησίας» από την πολιτική του υποχρεωτικού/μαζικού εμβολιασμού που έχει επιβάλει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ο λόγος για τον επινοητή της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, Dr. Robert Malone και τον πρώην οικονομικό σύμβουλο του D.Trump, Peter Navaro, οι οποίοι τονίζουν ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι πιο επικίνδυνα απ' ότι έχει αναφερθεί. 

Υποστηρίζουν σε άρθρο τους 

στην Washington Times ότι, σε αντίθεση με την ευλογιά και την πολιομυελίτιδα, ένα εμβόλιο δεν μπορεί να εξαλείψει μια ασθένεια του αναπνευστικού όπως ο Covid-19.

Ωστόσο, εν μέσω αυξανόμενων ενδείξεων ότι τα εμβόλια δεν σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση και μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους ακόμη πιο ευάλωτους στον Covid-19, «οι θιασώτες των αναγκαστικών εμβολιασμών απαιτούν ολοένα και περισσότερα «ενισχυτικά» εμβόλια» για την καταπολέμηση της παραλλαγής Όμικρον, η οποία ενώ είναι εξαιρετικά μεταδοτική γενικά παράγει ήπια συμπτώματα, αν υπάρχουν».


«Ο ιός είναι τώρα τόσο καλά ενσωματωμένος στους παγκόσμιους πληθυσμούς που, όπως το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη, θα είναι μαζί μας και στο άμεσο μέλλον», υποστηρίζουν οι Malone και Navarro.

«Είναι καιρός να αντικαταστήσουμε το «εμβόλιο» του Dr. Fauci με την πραγματικότητα: τα γενετικά εμβόλια και οι γενικές πολιτικές Fauci - Biden έχουν αποτύχει τελείως να επιτύχουν τους στόχους τους για τη δημόσια υγεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής OneAmerica J. Scott Davison προειδοποίησε με τα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας». Η αναφορά αφορούσε στην αποκάλυψη του J Scott Davinson, ως επικεφαλής μιας ασφαλιστικής εταιρείας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ότι οι θάνατοι από κάθε αιτία έχουν αυξηθεί κατά 40% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18-64 ετών σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Είναι ένα πρωτοφανές ποσοστό που είναι τέσσερις φορές υψηλότερο και συμβαίνει μια φορά στα 200 χρόνια.

Ο Malone είναι ο αρχικός εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίου mRNA που αποτελεί τον πυρήνα των εμβολίων Pfizer και Moderna για τον Covid-19.

Ο Navarro, στον Λευκό Οίκο, βοήθησε στην ταχεία ανάπτυξη των εμβολίων για τον Covid μέσω του «Operation Warp Speed».

O Covid 19 είναι βιολογικό όπλο

Αναφέρουν τα στοιχεία ότι ο SARS-CoV-2 φαίνεται να είναι ένα «βιοόπλο κατασκευασμένο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που μεταφέρθηκαν στην Κίνα από τη γραφειοκρατία των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας του Dr. Anthony Fauci».

«Ο ιός της Κίνας ή Covid 19 έχει σκοτώσει εκατομμύρια, έχει υπονομεύσει τις οικονομίες των αντιπάλων της Κίνας και έχει αποσταθεροποιήσει δυτικού τύπου δημοκρατίες μέσω πανικόβλητων αυταρχικών μέτρων όπως διαβατήρια εμβολίων, οικονομικά lockdown και εντολές μάσκας και εμβολιασμού».

Ο Malone και ο Navarro υποστηρίζουν ότι «τα οιονεί εμβόλια είναι σημαντικά πιο επικίνδυνα από ότι έχουν αποκαλύψει οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας».

«Μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές καρδιακές και θρομβωτικές παθήσεις, διαταραχές του εμμηνορροϊκού κύκλου, παράλυση Bell, σύνδρομο Guillain-Barre και αναφυλαξία.

Οι νέοι εμφανίζονται ιδιαίτερα επιρρεπείς στη μυοκαρδίτιδα, ενώ, μετά τον εμβολιασμό, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μετριάσει την ανοσία τους, καθιστώντας τα ευάλωτα σε άλλες ασθένειες».

Kαι συνεχίζουν τονίζοντας: «Τα στελέχη όπως ο Fauci και της Big Pharma, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, έχουν εστιάσει στο «ευγενές ψέμα» για να ενθαρρύνουν τον καθολικό εμβολιασμό, με την υποστήριξη της Big Tech όπως Facebook και Google. αποφασισμένοι να αποκρύψουν την πραγματικότητα από το κοινό — ακόμα και όταν οι δικηγόροι εταιρειών φαρμακευτικών εταιριών εργάζονται για να αποφύγουν την αποκάλυψη δεδομένων».

Ζητούν μια στρατηγική οικοδόμησης ανοσίας της αγέλης, εστιάζοντας τον εμβολιασμό για τους πιο ευάλωτους - τους ηλικιωμένους και αυτούς με σοβαρές υποκείμενες παθήσεις.

«Πρέπει να είναι αυτονόητο ότι τα υγιή φυσιολογικά παιδιά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με πειραματικά ιατρικά προϊόντα», γράφουν.

«Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι πάνω από τα μισά παιδιά της χώρας έχουν ήδη αναπτύξει ενισχυμένη φυσική ανοσία που προκαλείται από τη μόλυνση και ο κίνδυνος παρενεργειών των προϊόντος της Pfizer/BioNTech είναι υψηλότερος σε εκείνους που έχουν αναπτύξει φυσική ανοσία».

Παρά την «άφθονη έρευνα» που δείχνει ότι η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη, ειδικότερα, «μπορούν να μετριάσουν σημαντικά τα συμπτώματα, να μειώσουν τις παραμονές στο νοσοκομείο, να εξαλείψουν την ανάγκη για διασωλήνωση αλλά και τον θάνατο όταν χορηγούνται στην «πρώιμη θεραπεία» μετά την έναρξη των συμπτωμάτων».

«Και τα δύο δεν είναι απλώς πολύ φθηνότερα από τα νέα αντιιικά χάπια που έχουν εγκριθεί από τον FDA για την Merck και την Pfizer. Είναι πιο ασφαλή και πιθανότατα πιο αποτελεσματικά».

Σενάριο καταστροφής ο καθολικός εμβολιασμός

Ο Malone και ο Navarro προειδοποιούν, με βάση τις βασικές αρχές της ιολογίας, ότι ο καθολικός εμβολιασμός θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα «σενάριο καταστροφής».

«Όσο περισσότερο εμβολιάζεις τον γενικό πληθυσμό, τόσο πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν μεταλλάξεις ανθεκτικές στα εμβόλια και είναι πιο πιθανό όσοι εμβολιάζονται να πέσουν θύματα των μεταλλάξεων».

«Εάν το δόγμα Biden και Fauci βασιζόταν σε ορθή επιστήμη και σε μια εφαρμόσιμη στρατηγική, και αν η Omicron προκαλούσε σοβαρές ασθένειες και θάνατο, η ανταλλαγή της ελευθερίας για την μείωση των κινδύνων θα μπορούσε να είναι οριακά ανεκτή», υποστηρίζουν.

«Αλλά αυτή η ξέφρενη τρέλα είναι ενάντια στα δεδομένα όσο και σε κάθε επιστημονική αρχή που γνωρίζουμε».

Στις αρχές της καριέρας του, ο Malone συμμετείχε στην ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του AIDS.

Στη συνέχεια εργάστηκε για το διάσημο Ινστιτούτο Salk στην έρευνα γονιδιακής θεραπείας, όπου βοήθησε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας εμβολίου mRNA, συγκεντρώνοντας 10 πατέντες. Τελικά κατέληξε να εργάζεται για μια εταιρεία εμβολίων που είχε συμβόλαια για όλα τα προϊόντα βιοάμυνας για το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 κλινικές δοκιμές, που σχετίζονται κυρίως με εμβόλια αλλά και με επαναχρησιμοποίηση φαρμάκων.

Έχει κερδίσει δισεκατομμύρια δολάρια από ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις και συμβόλαια, και συχνά προσλαμβάνεται από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας για να υπηρετήσει ως πρόεδρος τμήματος μελέτης για συμβάσεις 80 έως 120 εκατομμυρίων δολαρίων σε εμβόλια και βιοάμυνα.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top