0
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης και οι επόμενες ώρες θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία της κατάστασής του.

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, καθώς πάσχει από λοίμωξη του αναπνευστικού δεύτερου βαθμού, έχοντας χαμηλό οξυγόνο. Μάλιστα, εάν η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη δεν τον μετέφερε αμέσως στο ΕΚΑΒ, θα του κοβόταν η αναπνοή, όπως ανέφεραν οι γιατροί.


Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης πρωταγωνιστούσε στην πολυσυζητημένη παράσταση «ΝικοΤιτανικός» στην Κύπρο μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Η «Espresso» επικοινώνησε με την κόρη του η οποία τόνισε για την κατάσταση υγείας του πατέρα της: «Ο πατέρας μου πριν από περίπου δύο εβδομάδες πήγε στην Κύπρο για να ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση “ΝικοΤιτανικός” και ήταν πολύ χαρούμενος που θα έπαιζε ξανά στο θέατρο. Στην πρώτη πρόβα αισθάνθηκε πόνο στην καρδιά και στην πλάτη, ένιωσε ότι του κοβόταν η αναπνοή και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Λεμεσού. Του έκαναν εισαγωγή για να δουν από πού προέρχονται οι πόνοι και σειρά εξετάσεων. Υστερα από τρεις ημέρες κι ενώ οι γιατροί επέμεναν ότι πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο, υπέγραψε για να φύγει, για να μη χάσει την πρόβα τζενεράλε και κρεμάσει τους ηθοποιούς και τον παραγωγό. Ξεκίνησε να παίζει στις παραστάσεις και επειδή κουραζόταν, το οξυγόνο του έπεφτε πολύ. Μετά το τέλος των παραστάσεων κοιμόταν με οξυγόνο, γιατί ήταν πολύ χαμηλό».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top