0
Ο φάκελος του τροχαίου δυστυχήματος του Mad Clip δεν έχει κλείσει ακόμα και δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και μέχρι οι αξιωματικοί της τροχαίας να λύσουν το μεγάλο μυστήριο. 

Τι συνέβη και ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche στην ευθεία και όχι σε κάποια στροφή;

Μια εξήγηση που δείχνει να είναι και η πιο πιθανή δίνει οδηγός που βρισκόταν στο σημείο του δυστυχήματος και έχει εικόνα του δρόμου. Σύμφωνα λοιπόν με τη μαρτυρία του ο δρόμος που συνέβη το τροχαίο είχε νερά σε τρία διαφορετικά σημεία.

Τι σημαίνει αυτό; Αν συνδυαστεί η συγκεκριμένη πληροφορία με την κατάθεση του πατέρα του Mad Clip ο οποίος υποστήριξε πως το αυτοκίνητο του γιου του είχε λάστιχα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αγωνιστικές πίστες, συμπληρώνεται η εικόνα του μοιραίου παζλ.

Τα συγκεκριμένα ελαστικά όταν ακουμπήσουν σε νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναζεσταθούν δεν αποδίδουν. Πράγμα που σημαίνει ότι η Porsche είναι πολύ πιθανό να μην είχε τη σωστή πρόσφυση στον δρόμο τα μοιραία δευτερόλεπτα.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας πλέον εξετάζουν πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο σενάριο και αν οι τοξικολογικές εξετάσεις βγουν καθαρές τότε θα είναι σχεδόν βέβαιοι ότι αυτός ήταν ο λόγος του τροχαίου του γνωστού τράπερ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top