0
Αδιανόητητη ήταν η τοποθέτηση που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα (12/9) στη ΔΕΘ, καθώς σε ερώτηση για το πως θα υπερασπιστεί η Ελλάδα τα σύνορα της από τους Αφγανούς, οπότε και απάντησε ότι «Ελλάδα και Τουρκία έχουν ευθυγραμμισμένα συμφέροντα»! 

Ένα πραγματικά ανέλπιστο δώρο στην Τουρκία την ώρα που η τουρκική επιθετικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο» και η Ελλάδα προσπαθεί να αποκρούσει τις τουρκικές συκοφαντίες και να αποδείξει ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το προσφυγικό και το μεταναστευτικό. 

Ο Κ.Μητσοτάκης με αυτή του την αψυχολόγητη δήλωση όχι μόνο έδωσε συγχωροχάρτι στην Τουρκία, αλλά ακύρωσε και όλες τις αιτιάσεις της Ελλάδας εδώ και χρόνια. Ενώ μάλιστα οι δηλώσεις αυτές γίνονται την ώρα που στην Άγκυρα μιλούν ανοιχτά για την «Γαλάζια Πατρίδα». 

Δείτε ακριβώς τη δήλωσή του:
Όπως ήταν αναμενόμενο και σε χρόνο ρεκόρ, οι Τούρκοι έκαναν την δήλωση πρωτοσέλιδο με πανηγυρικούς τόνους. Δείτε για παράδειγμα την ηλεκτρονική έκδοση της Σαμπάχ λίγη ώρα μετά:Γράφουν συγκεκριμένα:

«Turkey, Greece on same page about irregular migration: Mitsotakis»

Ελλάδα και Τουρκία στην ίδια σελίδα (συμφωνούν) για την παράνομη μετανάστευση…

Με απλά λόγια, εδώ και δύο χρόνια η Τουρκία απειλεί, παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, συνάπτει παράνομα μνημόνια με τα οποία διαγραφεί ακόμα και ελληνικά νησιά από τον χάρτη, επιθυμεί αφοπλισμό των ελληνικών νησιών, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους δίνει συγχωροχάρτι το οποίο εκμεταλλεύονται δεόντως.

Είχαν δίκιο οι Τούρκοι που πανηγύριζαν την βραδιά της εκλογής Μητσοτάκη, τον Ιούλιο του 2019. Εμείς δεν είχαμε καταλάβει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top