0
Μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος τραγούδησε σε γάμο ενός ζευγαριού και βρέθηκε μπροστά σε μία μοναδική έκπληξη.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού στην πίστα βρέθηκε για να χορέψει ζεϊμπέκικο ένας εκ των καλεσμένων ο οποίος κινείται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Στράτος, αστυνομικός στο επάγγελμα, τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Ωστόσο, αυτό το κινητικό πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο δίνοντας την ψυχή του στην πίστα.

Γιώργος Τσαλίκης: «Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί, μπορεί όμως η ψυχή»

Η  ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη αναφέρει: «Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. 

Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!»

«Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Τη λεβεντιά του Στράτου σχολίασαν όλοι οι followers του τραγουδιστή με την Ιωάννα Λίλη να σχολιάζει: «Με τσάκισες. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και σε εκείνους που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν - φροντίζουν - συμπαραστέκονται, όπως θα έπρεπε να φροντίζει και η κοινωνία».


Δείτε το βίντεο:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top