0
«Είναι άλλη μια βόμβα! Το θέμα είναι καυτό, επειδή οι εταιρείες έχουν αποτύχει ξανά και ξανά, να αποκαλύψουν όλα όσα περιέχουν τα εμβόλια.

Στην πρώτη αποκάλυψη, όπως γνωρίζετε, είδαμε από το La Quinta Columna θυμηθείτε,- έδειξαν  οπτικά στοιχεία από το τοξικό οξείδιο του  γραφενίου, και από τότε είχαμε αναφορές από ξένες ύλες ξένων ουσιών όπως τα μέταλλα, και είδαμε οπτικά κατεστραμμένα ερυθρά αιμοσφαίρια από το Ηνωμένο Βασίλειο κι από τη Γερμανία.

Tώρα έχουμε ένα εκπληκτικό σύνολο αποτελεσμάτων από έναν ειδικό στη μικροσκόπηση, τον Dr Robert Young, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έχει εξετάσει το περιεχόμενο -πολλαπλών φιαλιδίων και από τις τέσσερις εταιρείες οι οποίες είναι η pfizer, η moderna, η j&j and η astrazeneca.

Χρησιμοποίησε ένα κανονικό μικροσκόπιο, το οποίο θα λέγατε οπτική μικροσκόπηση. Χρησιμοποίησε φωτεινό πεδίο και φάση, ph φάση, συγκριτική μικροσκόπηση σκοτεινού πεδίου, για τα οποία έχουμε δείξει στοιχεία άλλων, από άλλους γιατρούς, εδώ στην εκπομπή. Χρησιμοποίησε απορρόφηση UV στη φασματοσκοπία φθορισμού, χρησιμοποίησε έναν αριθμό διαφορετικών μικροσκοπικών ηλεκτρονίων, όχι μόνο ένα, αλλά διαφορετικούς τύπους αυτών, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Και χρησιμοποίησε επίσης, πυρηνικό μαγνητικό συντονισμό, όπως την προσέγγιση τύπου mri».

Αυτά αναφέρει αμερικανικό ρεπορτάζ!

Παρατίθεται δημοσιογραφικά το βίντεο, στο οποίο θα δείτε φωτογραφίες του εν λόγω επιστήμονα σε σχέση με τα συστατικά του εμβολίου!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ;;;

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top