0
Ένα θρίλερ γύρω από τον θάνατο διοικητή της αστυνομίας εξελίσσεται από το βράδυ της Πέμπτης στην Εύβοια.

Ο θάνατος του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ερέτριας με μία σφαίρα στο κεφάλι δημιούργησε πονοκεφάλους ακόμα και στην κεντρική διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ, αφού εστάλη κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών εσπευσμένα από την Αθήνα στην περιοχή να ερευνήσει τον θάνατο.


Τα σενάρια είναι όλα ανοιχτά, αφού ερευνώνται τόσο η πιθανότητα της αυτοκτονίας όσο και μιας καλοσκηνοθετημένης εκτέλεσης που να θυμίζει σκηνικό αυτοχειρίας.

Ο αξιωματικός είχε γίνει τον Ιούνιο πατέρας και η σύζυγός του τον έψαχνε ώρες αφού απουσίαζε χωρίς να έχει επικοινωνήσει από τις 3 το μεσημέρι που έφυγε από την υπηρεσία του χωρίς να φτάσει ποτέ σπίτι του. Περίπου στις 21:15 πολίτης της Ερέτριας βρίσκει το όχημα του διοικητή ακινητοποιημένο σε ένα παρκάκι, λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής με τον διοικητή μέσα.

Ο 30χρονος διοικητής είχε ένα διαμπερές τραύμα από τη δεξιά πλευρά στην αριστερή, βρισκόταν πεσμένος μέσα στο αυτοκίνητό του με σπασμένο το παράθυρο, ενώ στη δεξιά πλευρά ήταν πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι τύπου Glock.

Οι συνάδελφοί του αναφέρουν ότι ο νεαρός υπαστυνόμος Α’ δεν είχε εκδηλώσει κάποια περίεργη συμπεριφορά τα τελευταία δύο χρόνια που υπηρετούσε στο τμήμα της Ερέτριας. Οι τελευταίες του ενέργειες μάλιστα έδειχναν ότι ετοίμαζε επιχείρηση συντονισμού ενός πολιτιστικού γεγονότος που θα γινόταν στην περιοχή το Σάββατο, με την αστυνομία να πρέπει να επιβάλλει τους κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό.

Την κατάσταση περιπλέκει και το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιο σημείωμα ή κάποιο μήνυμα το οποίο να δηλώνει την πρόθεση της αυτοκτονίας, ούτε μάρτυρες του πυροβολισμού.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top