0
Η λαϊκή οργή κατά της κυβέρνησης, η οποία έχει καταρρεύσει δημοσκοπικά από τα τέλη Ιουλίου (τουλάχιστον δύο έρευνες πρεσβειών μία στις αρχές και μία στα μέσα Ιουλίου δείχνουν ποσοστά μεταξύ 20-25% και αυτό πριν την μεγάλη καταστροφή των πυρκαγιών) έχει προκαλέσει νευρικό κλονισμό στο Μαξίμου που θέλει να πάει σε εκλογές, αλλά δεν βρίσκει το περίφημο «παράθυρο ευκαιρίας» για να το πράξει αυτό.

Μέχρι τότε φυσικά θα επιχειρήσει να «εργαλειοποιήσει» την μεταναστευτική κρίση από το Αφγανιστάν, μιλώντας για «θωρακισμένα σύνορα» για «συναγερμούς» και άλλα τέτοια γραφικά, που έχουν αποδειχθεί στην πράξη μόνο ανεπαρκή είναι, αλλά που στην κυβέρνηση θεωρούν ότι θα μπορέσουν να «μαζέψουν» τους συντηρητικούς ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι απόλυτα οργισμένοι λόγω Σκοπιανού, διαχείρισης πανδημίας, εθνικών θεμάτων, οικονομίας κλπ. 

Όμως, από τη μία τα δραματικά γεγονότα που προκαλεί η αδυναμία της κυβέρνησης να οργανώσει και να κάνει παραγωγικό τον κυβερνητικό μηχανισμό, κάτι που φάνηκε χαρακτηριστικά στις πυρκαγιές, από την άλλη η αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων (35% επί του συνολικού πληθυσμού των Ελλήνων το γένος, ενηλίκων και 80% επί των αλλοδαπών και μειονοτικών ομάδων όπως οι Ρομά και η μουσουλμανική μειονότητα) ως «εχθρών του κράτους», οδηγεί στην λήψη επιβολής μέτρων δίκην ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Η μεταχείριση των ανεμβολίαστων, έστω και αν έχουν υγειονομικό πιστοποιητικό, όπως μεταχειριζόταν το ναζιστικό καθεστώς τους Εβραίους στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης της Γερμανίας από τον Α.Χίτλερ (απαγόρευση εισόδου σε δημόσιους χώρους, απαγόρευση εισόδου στο λιανεμπόριο, απαγόρευση εισόδου σε κέντρα ψυχαγωγίας) και η κυβέρνηση του άπαρτχαιντ τους γηγενείς κατοίκους στη Νότιο Αφρική, είναι μόνο η αρχή.

Η κυβέρνηση και οι ξένοι σύμβουλοι που χρησιμοποιεί έχουν καταλήξει ότι η επιβολή νέου lockdown είναι ο μοναδικός τρόπος να παραταθεί ο βίος της προκειμένου να φτάσουν σε αυτό το «παράθυρο ευκαιρίας» (το οποίο αρχικά φιλοδοξούν να συμπέσει με τις γερμανικές εκλογές για λόγους που έχουμε αναλύσει -διαβάστε εδώ- χωρίς να είναι καθόλου βέβαιο πλέον ότι θα υπάρξει καν).

Ενοχοποιώντας τους ανεμβολίαστους (όπως ακριβώς ενοχοποιούσε ο Α.Χίτλερ τους Εβραίους για την καταστροφή της Γερμανίας και οι Στάλιν, Μάο, Ερυθροί Χμερ κλπ. τους «αντιδραστικούς αντεπαναστάτες»), η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιβάλλει νέο lockdown -παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις- προκειμένου να ελέγξει αποτελεσματικότερα τον πληθυσμό και τις αντιδράσεις του, επικαλούμενη την... μετάλλαξη Δέλτα!

Μια μετάλλαξη επιπέδου «ελαφράς γρίπης» για την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού. 

Η όλη διαδικασία, φυσικά, θα γίνει με διττό στόχο: Πρώτον τον έλεγχο του πληθυσμού και δεύτερον για να «περάσουν» όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα σε ότι αφορά τις διαθέσεις της κοινής γνώμης την τρίτη δόση του εμβολίου mRNA των Pfizer/BioNTech και Moderna, αφού τα άλλα δύο εμβόλια, της AstraZeneca και της J&J έχουν απαγορευθεί και αποσυρθεί ως δυνητικά επικίνδυνα, μετά τον εμβολιασμό εκατομμυρίων Ελλήνων!

Το διακύβευμα και στις δύο περιπτώσεις είναι οικονομικής φύσεως και τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται...

«Δείχνοντας» τους ανεμβολίαστους ως «εχθρούς του λαού» αρχικά θα τους απαγορεύσουν ουσιαστικά να κυκλοφορούν και να διασκεδάζουν και εν συνεχεία να εργάζονται. Και εν τέλει θα επιβάλλουν lockdown «με ευθύνη των ανεμβολίαστων», ενώ η ευθύνη είναι 100% της κυβέρνησης. 

Γιατί:

- Είπε ψέματα ότι τα εμβόλια θα μας οδηγήσουν προς την ελευθερία

- Είπε ψέματα ότι όποιος εμβολιαστεί θα σώσει την ζωή και τα πολιτικά του δικαιώματα

- Είπε ψέματα ότι όποιος εμβολιαστεί θα απαλλαγεί από τις μάσκες

- Είπε ψέματα ότι όποιος εμβολιαστεί δεν θα νοσεί

- Είπε ψέματα ότι όποιος εμβολιαστεί δεν θα πεθαίνει

- Είπε ψέματα ότι όποιος εμβολιαστεί δεν θα μεταδίδει τον ιό

- Οι απαγορεύσεις στην ψυχαγωγία (π.χ. όρθιοι) και γενικά στους δημόσιους χώρους (αριθμός εισερχομένων, μάσκες κλπ.) για τους ανεμβολίαστους ισχύουν στο ακέραιο και για τους εμβολιασμένους

- Είπε ψέματα ότι αρκούν οι δύο δόσεις των εμβολίων Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca ή το μονοδοσικό εμβόλιο της J&J για να λυθεί το πρόβλημα της πανδημίας

- Είπε ψέματα ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή: Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του η κυβέρνηση απέσυρε το εμβόλιο της AstraZeneca ως «δυνητικά επικίνδυνου» μετά από πολλά περιστατικά θανάτων.

- Αποκρύβει συστηματικά από τον ελληνικό λαό τα επίσημα στοιχεία των ευρωπαϊκών βάσεων δεδομένων για 20.000 ανθρώπους που πέθαναν μετά το εμβόλιο και τα εκατομμύρια που είχαν παρενέργειες, υπονομεύοντας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία του ίδιου του προγράμματος εμβολιασμού.

- Απέκρυψε ότι ο εμβολιασμός, ειδικά με τα σκευάσματα των Pfizer/BioNTeck και Moderna έχει «ζωή» μόνο για μερικούς, λίγους μήνες: Από 3-8 μήνες ανάλογα με τον οργανισμό.

Η απάντηση σε όλα αυτά θα είναι η καταστολή του πληθυσμού που επιστρέφει από τις -όποιες- διακοπές του με άγριες διαθέσεις, η ενοχοποίηση των ανεμβολίαστων και η προσφυγή σε ένα ακόμα lockdown.

Κάτι το πολύ βολικό, αφού η οικονομία, με έλλειμμα περί το 210% και χρέος κάπου στα 370 δισ. ευρώ (κανείς δεν ξέρει πλέον πού έχει φτάσει) είναι πλέον σαν... την Βόρειο Εύβοια, τα Βίλα, την Βαρυμπόμπη, την Πελοπόννησο κλπ.: Ένας απέραντος, καρβουνιασμένος τόπος.

Το ζήτημα είναι πώς θα αντιδράσουν οι πολίτες, πλέον. Γιατί αυτό που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στη Νέα Σμύρνη, θα ωχριά μπροστά σε αυτά που έχουν να συμβούν από τον Σεπτέμβριο.

Η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί να καταστείλει μία τέτοια εξέγερση, έχοντας προμηθευτεί ειδικό λογισμικό που ελέγχει την ροή των μηνυμάτων στα social media.

Δηλαδή μεθόδους "a la Κίνα" στο Χονγκ-Κονγκ. Και ότι «αν γνωρίζει έγκαιρα, θα αντιμετωπίσει άμεσα». «Θα δείξει» πολύ γρήγορα...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top