0
Εξελίξεις είναι πιθανόν να έχουμε το επόμενο διάστημα γύρω από την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και ιδιαίτερα αναφορικά με τη φημολογούμενη ύπαρξη συνεργού του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Από την πρώτη στιγμή της ομολογίας του συζυγοκτόνου της Καρολάιν, οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν στο «τρίτο πρόσωπο», το οποίο πιθανόν να κατέστρωσε, εκτέλεσε και στη συνέχεια προσπάθησε να συγκαλύψει μαζί με τον Μπάμπη, τη γυναικοκτονία που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.


Σύμφωνα με τη Real News, οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι ο 33χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά, προκειμένου να "σβήσει" τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα , ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, φέρεται να τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να σκηνοθετήσει τον τόπο του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top