0
Το ΓΕΣ , με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, υποστράτηγου Γ. Κουμεντάκου.

Ο Γ.Κουμεντάκος είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση, καθώς κυβερνητικά στελέχη του χρεώσανε όχι μόνο την απουσία διαθέσιμων πτητικών μέσων (!) για την κατάσβεση των πυκαγιών , άλλωστε δεν ανήκει σε αυτόν η κύρια ευθύνη, αλλά τη... διαρροή για την αερομεταφορά της ΠτΔ κ.Σακελλαροπούλου στη Νάξο με Σινούκ, την ώρα που η χώρα καιγόταν και δεν υπήρχαν πτητικά μέσα. 

Με ανακοίνωσή του το ΓΕΣ ενημερώνει το πανελλήνιο ότι τα περί παραίτησης του διευθυντή Αεροπορίας Στρατού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι η παραίτηση υπεβλήθη και μετά την κατακραυγή που ακολούθησε, δεν έγινε αποδεκτή.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων:

«Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα.

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Αλέξανδρος Μούντζιος

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ»

Ν.Παναγιωτόπουλος: «Δεν ισχύει η παραίτηση του αρχηγού της Αεροπορίας Στρατού»


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μέσα από τις δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι η παραίτηση του αρχηγού της Αεροπορίας Στρατού, Γιώργου Κουμεντάκου δεν γίνεται δεκτή.

Ο κ.Παναγιωτόπουλος, απαντά ουσιαστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Κουμεντάκη, ενώ νωρίτερα το υπουργείο Άμυνας δεν είχε κάνει καμία ανακοίνωση για την παραίτηση. 

Η δήλωση του υπουργού Άμυνας, ακολουθεί: 

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων.

Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top