0

Με μια ηχηρή παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, Υποστράτηγου Γ. Κουμεντάκου, σφραγίζεται η έκτη ημέρα του ολοκαυτώματος που προκάλεσε η κυβερνητική ανικανότητα και ανεπάρκεια στη χώρα.

Η παραίτηση γίνεται καθαρά για λόγους ευθιξίας διότι υπήρξαν υπαινιγμοί ότι δεν είχε έτοιμα τα ελικόπτερα του Στρατού για να κάνουν πυρόσβεση.

Μα, τα ελικόπτερα του Στρατού δεν κάνουν πυρόσβεση αλλά επιχειρήσεις και πρέπει να είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή από τη Θράκη μέχρι το Καστελόριζο, όσα από αυτά τα ελικόπτερα πετάνε και όσα μπορούν να ανταποκριθούν στις επιχειρησιακές ανάγκες δεδομένου ότι υπάρχει, λόγω Μνημονίων, έλλειψη ανταλλακτικών και ακόμα και τα καύσιμα είναι πολύ συγκεκριμένα. 

Αλλά γιατί να χρησιμοποιηθούν τα ελικόπτερα και γενικά τα εναέρια μέσα του Στρατού , όταν μας έλεγε η κυβέρνηση ότι είναι πανέτοιμοι» να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές και έχει τον μεγαλύτερο εναέριο Στόλο πυροσβεστικών μέσων στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπως μας έλεγε ο κος Άκης Σκέρτσος.

Μήπως γιατί είναι ψέματα και δεν υπήρχε τίποτα και ο «βασιλιάς ήταν γυμνός» και προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα της ανικανότητας τους σε έναν τίμιο Αξιωματικό; 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top