0
Μετά το «πράσινο» φως που άναψε η κυβέρνηση στις επιχειρήσεις, ξεκίνησαν οι απειλές από τους εργοδότες προκειμένου να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι των εταιρειών! 

Συγκεκριμένα ο όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης ανακοίνωσε στους εργαζόμενους των εταιρειών του ότι, από την ερχόμενη Δευτέρα 12/7 όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, οφείλουν να προσκομίζουν στην Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος το οποίο διεξήχθη 72 ώρες πριν.

Δηλαδή οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν κάθε τρεις μέρες τεστ το οποίο κοστίζει 60 ευρώ (μπορεί να βρει κάποιος με 40 ευρώ), κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει αν δίνουν κάθε εβδομάδα ένα ποσό από 80 έως 120 ευρώ για να πάνε στην εργασία τους! 

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει επιπλέον να φορούν συνεχώς τις προστατευτικούς τους μάσκες καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου τους, ενώ θα επιτρέπεται να κινούνται μόνο στους χώρους που είναι «απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια της εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Τι θα γίνει όμως εάν δεν τηρηθούν οι απαιτήσεις της επιχείρησης;

Απίστευτο! Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όσα ορίζει στην ανακοίνωσή της ο Όμιλος, τότε δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Με λίγα λόγια, τους απειλούν ότι δεν θα τους ξαναπληρώσουν!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top