0
Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα στην Κρήτη. Η συζήτηση ανάμεσα σε δύο παρέες σε καφενείο στο Ηράκλειο χθες βράδυ μετατράπηκε σε καβγά και τα "αίματα άναψαν". Άνδρας που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει δέχτηκε σφαίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στο καφενείο του χωριού ενώ θύμα είναι ένας ο οποίος μπήκε στη μέση για να χωρίσει τις δύο παρέες που καβγάδισαν.

Το Σάββατο στις 9 η ώρα το βράδυ οι δύο παρέες συναντήθηκαν στο καφενείο του χωριού. Πρόκειται για έναν 52χρονο κι έναν 16χρονο (θύματα) καθώς και έναν 52χρονο, έναν 58χρονο κι έναν 61χρονο (δράστες).

Οι δύο παρέες άρχισαν έντονη συζήτηση, η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε καβγά με τις δύο παρέες να πιάνονται στα χέρια. Ο καφετζής μαζί με άλλους θαμώνες επιχείρησαν να τους χωρίσουν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Τότε ο 52χρονος δράστης έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Τα σκάγια βρήκαν έναν άνδρα στο πόδι.

Με ιδιωτικό μέσο μεταφέρθηκε ως τις Μαλάδες κι από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία που έσπευσε στο καφενείο και ξεκίνησε τις έρευνες για τη διαλεύκανση του συμβάντος ενώ αναζητούν τους δράστες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top