0
Την κυβέρνηση των ΗΠΑ κατηγόρησε ο Ρόμπερτ Μαλόουν (ο θεωρητικός της τεχνολογίας mRNA και για πολλούς αυτός που την ανακάλυψε), στη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox News λέγοντας πως «δεν είναι διαφανής σχετικά με τους κινδύνους» των εμβολίων κατά της Covid-19 και ειδικότερα για τις επιπτώσεις στα νέα παιδιά.

Και μετά έχουμε την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη να μιλά συνεχώς για το πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των ανηλίκων-εφήβων τάζοντας τους ακόμα και... δωρεάν δεδομένα για να σερφάρουν στο ίντερνετ!

Ο Δρ. Robert Malone όπως σας είχαμε αναφέρει σχετικά εδώ είχε αναφέρει ότι είχε αποστείλει στον αμερικανικό FDA έγγραφο στο οποίο ανέφερε ότι η πρωτεΐνη αντιπροσωπεύει ένα υπαρκτό κίνδυνο για την υγεία με τον FDA να απαντά πως δεν έχει στην διάθεσή του αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξουν αυτή την υπόθεση.
Ο επιστήμονας που είδε να του κατεβάζει βίντεο το youtube δήλωσε: «δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία σχετικά με τους κινδύνους για τους έφηβους και τους νεαρούς ενήλικες» και δεν πιστεύει ότι πρέπει οι συγκριμένες ηλικιακές ομάδες να ωθούνται σε εμβολιασμό.

«Δεν νομίζω ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων σε αυτή την ηλικιακή ομάδα», δήλωσε ο Μαλόουν, αναφερόμενος σε άτομα ηλικίας 18 έως 22 ετών, προσθέτοντας πως «δυστυχώς δεν έχει γίνει επαρκής ανάλυση κινδύνου-οφέλους».

«Ανησυχώ επειδή ξέρω ότι υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα. Και έτσι, είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν εάν θα δεχτούν εμβόλια ή όχι, ειδικά επειδή αυτά είναι πειραματικά εμβόλια», σημείωσε ο Μαλόουν. 


Να σημειώσουμε ότι ο Ρόμπερτ Μαλόουν  μοιράστηκε τις ανησυχίες του, την ίδια μέρα που μια συμβουλευτική ομάδα των CDC ανέφερε ότι υπάρχει «πιθανή σύνδεση» μεταξύ σπάνιων περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, που έχουν εμβολιαστεί με τα σκευάσματα Pfizer/BioNTech και Moderna.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top