0
1)Ουσίες- Δηλητήριο στα test για covid19. Το προσωπικό του νοσοκομείου στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας διερεύνησε τα τεστ PCR. 

Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα βαμβακερά επιχρίσματα που εισάγονται μέσω της μύτης σας έχουν σχεδιαστεί για την εμφύτευση υδρογέλης DARPA στο σώμα σας.

Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Νοεμβρίου 2020 και του Μαρτίου 2021, σε – για λόγους ασφαλείας – ένα ανώνυμο νοσοκομειακό εργαστήριο στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.
Στα άκρα των τεστ, βρέθηκαν κοίλες ίνες , νάιλον με υδρογέλη DARPA – αυτές οι ουσίες μεταφέρονται στο σώμα κατά τη διάρκεια των τεστ. Αυτό το “υλικό” παραμένει τώρα στο πίσω μέρος της ρινικής κοιλότητας! Ενσωματωμένοι αισθητήρες υδρογέλης,
 συνεχώς μετρούσαν τη  χημεία του σώματος και για να είναι σε θέση να δουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει με ένα άτομο.

 Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για τη μελέτη σε μορφή PDF:
 https://www.golokaproject.org/documentfiles/Analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-Slovak-Republic.pdf
 #DARPA ιστότοπος
 https://www.darpa.mil/
 Εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για αυτήν την υδρογελη.
 Σύνδεσμος για άρθρο σχετικά με τις ερευνητικές δοκιμές:
 https://eindtijdnieuws.com/breaking-news-na-medische-analyse-pcr-tests-blijken-hulpmiddel-te-zijn-voor-genocide/
 Από το άρθρο:
 https://t.me/vzlomayrealnost/6125
 Τοξικό οξείδιο του αιθυλενίου σε όλα τα τεστ COVID – οι κυβερνήσεις δηλητηριάζουν σκόπιμα τους ανθρώπους! Και είναι “μόνο” μια τοξική ουσία, η οποία δηλώνεται ακόμη και ανοιχτά στη συσκευασία. Ενθαρρύνω και πάλι τα πιστοποιημένα εργαστήρια να μελετήσουν τα τεστ επιχρίσματος και τις FFP2 μάσκες για να βρούν όλους τους τύπους τοξικών ουσιών. Τώρα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη διαμαρτυρία. Οι κυβερνήσεις πρέπει τώρα να λογοδοτήσουν! Πού είναι οι δικηγόροι που ασκούν τώρα πολλές αγωγές εναντίον κυβερνήσεων και ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης;

2) Covid19: Πως συνδέονται μεταξύ τους πρόσωπα και καταστάσεις.
Λοιπόν, τώρα έχει σχηματιστεί ολόκληρο το παζλ. Οι μάσκες αρχίζουν να υποχωρούν!
Το εργαστήριο βιολογικών προϊόντων της Κίνας στο Γουχάν ανήκει στην Glaxosmithkline, η οποία (παρεμπιπτόντως) ανήκει στην Pfizer! Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο ιός απελευθερώθηκε από ένα βιολογικό εργαστήριο στο Γουχάν, το οποίο (τυχαία) χρηματοδοτειται από τον Δρ. Fauci ο οποιος διαφημίζει το εμβόλιο!
  Η GlaxoSmithKline διευθύνεται από το τμήμα χρηματοδότησης της Black Rock, το οποίο (τυχαία) διαχειρίζεται τα οικονομικά του Open Foundation, το οποίο διαχειρίζεται το Γαλλικό AXA!
    Συμπτωματικά, ο Soros κατέχει τη γερμανική εταιρεία Winterthur, η οποία (τυχαία) ίδρυσε ένα κινεζικό εργαστήριο στο Wuhan και αγοράστηκε από μια γερμανική συμμαχία, η οποία (κατά τύχη) έχει για μέτοχο τον Vanguard, ο οποίος (τυχαία) είναι μέτοχος στη Black Rock, η οποία ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες και διαχειρίζεται περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου.
    Η Black Rock είναι επίσης (συμπτωματικά) ο κύριος μέτοχος της MICROSOFT.
Πηγή: telegram
Ένοχος ο Πρωθυπουργός!
Η Ελλάδα εξέδωσε νόμο που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για θανάτους από το εμβόλιο και στη συνέχεια μια εβδομάδα αργότερα ανακοινώνει υποχρεωτικό εμβολιασμό για κάποιους!!!! Δεν έχουν κανένα δικαίωμα !!! Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι παράνομος και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει τον εμβολιασμό!!! Ο εμβολιασμός με αναξιόπιστα εμβόλια είναι μια μορφή γενοκτονίας των ανθρώπων !!!Ο Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για τον άδικο χαμό των Ελλήνων του 2020-2021!!
Οι άνθρωποι πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν και να πουν όχι στους φασίστες!! Όλοι πρέπει μαζί να είμαστε και να υπογράψουμε μήνυση κατά του εμβολιασμου!!!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top