0
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου ηταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης της έγραψε τους στίχους για το τραγούδι «Εξαψη». 

Η Θεοδωρίδου μάλιστα τόνισε πως μέσα σε μια εβδομάδα δημιουργήθηκε το τραγούδι χαρακτηρίζοντας κάτι τέτοιο «ανθρωπίνως αδύνατο».

«Δε γνωριζόμασταν καθόλου. Ούτε κοινωνικά. Η πρώτη μας επαφή ήρθε όταν ετοιμάζαμε το Χριστουγεννιάτικο. Εκεί πρώτη φορά μου έδειξε κάποιους στίχους. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σήριαλ, την Έξαψη.

Εκεί τον ρώτησα αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σήριαλ. Μου είπε “βεβαίως”. Του είπα ότι θέλει μουσική και μου λέει, “ωραία σου γράφω στίχους, αύριο πήγαινε να το τραγουδήσεις”. Λέω “μισό λεπτό, δε γράφονται έτσι τα τραγούδια”.

Όλα αυτά έγιναν Δευτέρα. Μίλησα με τον Πέτρο του είπα να γράψει μουσική. Του εξήγησα τι και πως, στις 12 το βράδυ είχα τους στίχους. Την Τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί και τελειώσαμε το τραγούδι. Πέμπτη μπήκαμε στο στούντιο, Κυριακή είχαμε έτοιμο τραγούδι» αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία άφησε παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top