0
Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες με μία «δαιμονική» φιγούρα να στέκεται πάνω από την κούνια ενός μωρού.

Η 41χρονη Τόρι ΜακΚένζι κάτοικος του Λας Βέγκας, έβαλε κάμερα στο σπίτι των παιδιών της όταν έμαθε ότι η μόλις δύο χρονών εγγονή της άρχισε να μιλάει σε «κάποια αόρατη μορφή» μέσα στο βράδυ.


Λίγες μέρες αργότερα, η Τόρι τσέκαρε την κάμερα και βρήκε την τρομακτική φιγούρα να στέκεται εκατοστά μακριά από την κούνια της εγγονής της και του μόλις επτά μηνών αδερφού της, Μάικλ. Η φιγούρα φαίνεται να έχει «κέρατα και μακριά νύχια», στέκεται αμήχανα και κοιτάζει το ταβάνι λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα.



Όπως περιγράφει η τρομοκρατημένη γιαγιά, όταν προσπάθησαν να διώξουν τον «δαίμονα» οι κουρτίνες και τα ντουλάπια ανοιγόκλειναν μόνα τους και άρχισε να παίζει μουσική. 


Η 41χρονη μοιράστηκε την ιστορία της και τις φωτογραφίες σε μία σελίδα μεταφυσικών εμπειριών στο Facebook αναζητώντας συμβουλές για να βοηθήσει τα παιδιά και τα εγγόνια της. Οι περισσότεροι τη συμβούλευσαν να φύγουν από το σπίτι.


«Σοκαρίστηκα όταν το είδα. Είδα τα κέρατα στο κεφάλι του και σκέφτηκα ότι είναι ο διάβολος ή κάποιος δαίμονας. Το έδειξα στα παιδιά μου και ήμασταν όλοι σε σοκ. Όλοι κοιμούνταν όταν εμφανίστηκε η φιγούρα πάνω από την κούνια. Ο γιος μου πήρε τα παιδιά από εκείνο το δωμάτιο» δήλωσε η Τόρι ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει «πειράξει» τις φωτογραφίες όπως την κατηγόρησαν κάποιοι καθώς δεν έχει τις γνώσεις για να το κάνει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top