0
Μιλώντας στο «Ευτυχείτε» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι σύμφωνα με πληροφόρηση που έχει από ηθοποιούς που παίζουν στις «Άγριες Μέλισσες» τη σειρά που τόσο αγαπήθηκε θα συνεχιστεί και τρίτη χρονιά.

Ο λόγος που τον οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα είναι ότι ήδη έχουν δεχτεί κρούσεις από την παραγωγή ηθοποιοί για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους για τη σεζόν 2021-2022. Γιατί -και αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο νέο- η σειρά, εφόσον συνεχιστεί, θα προβάλλεται ολόκληρη τη σεζόν και όχι μέχρι τις γιορτές, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι ρόλοι που θα συνεχίσουν είναι σίγουρα οι τρεις αδελφές και οι αγαπημένοι τους: Ελένη και Λάμπρος, οι οποίοι παντρεύονται, Ασημίνα και Νικηφόρος και Δρόσω και Κωνσταντής.

Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τα ζεύγη Δούκας – Μυρσίνη, Μιλτιάδης – Βιολέτα -και πλέον Ευτύχης- και Μελέτης – Μάγδα.

Αντίθετα, τη νέα σεζόν θα απουσιάζουν ο Μάνος Βόσκαρης, ο οποίος πεθαίνει στα μέσα Μαρτίου περίπου και, πιθανότατα, η Αννέτ, λόγω κωλύματος της Κάτιας Δανδουλάκη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top