0

Φωτογραφίες από το κελί το οποίο ο Δημήτρης Λιγνάδης μοιράστηκε με άλλους δύο κρατούμενους εξασφάλισε ο ΣΚΑΙ από τα κρατήρια της Τρίπολης, όπου θα μείνει τις επόμενες 7 μέρες, λόγω καραντίνας. 

Στο φως ήρθε το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου με βάση το οποίο απερρίφθη η προσφυγή της υπεράσπισης Λιγνάδη για ακυρότητα της προδικασίας.

Πρόκειται για ένα βούλευμα- καταπέλτη για τον κατηγορούμενο καθώς αφενός επισημαίνει ότι η δράση του είχε ξεκινήσει πριν 30 και πλέον χρόνια αφενός αποδομεί το άλλοθι του για την Ιθάκη.

Φωτογραφίες από το κελί το οποίο ο Δημήτρης Λιγνάδης μοιράστηκε με άλλους δύο κρατούμενους εξασφάλισε αποκλειστικά ο ΣΚΑΙ από τα κρατήρια της Τρίπολης, όπου θα μείνει τις επόμενες 7 μέρες, λόγω καραντίνας. 

Καταβεβλημένος και αμίλητος το πρώτο 24ωρο στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης προαυλίστηκε με τους δύο κρατούμενους που βρίσκονται και αυτοί σε προληπτική επταήμερη καραντίνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής. 

Το δικαστικό συμβούλιο που απέρριψε την ένσταση ακυρότητας προδικασίας από την πλευρά Λιγνάδη , τονίζει πως είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

«Ο κατηγορούμενος επιδείκνυε την παραβατική και αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά του επί σειρά πολλών ετών, ως στοιχείο πλέον της προσωπικότητάς του, έχοντας μεθοδεύσει τη δράση του, επιλέγοντας ανήλικους και άτομα νεαρής ηλικίας, που λόγω ακριβώς της μη διαμορφωμένης προσωπικότητάς τους και της ανάγκης τους για επαγγελματική για επαγγελματική εξέλιξη, ήταν ευάλωτα και εύκολα διαχειρίσιμα. Επί σειρά ετών τουλάχιστον από το έτος 1984, οπότε χρονολογείται σήμανσή του για αδίκημα σχετιζόμενο με τη γενετήσια ελευθερία σε βάρος ανηλίκου, έως το έτος 2015, δηλαδή για διάστημα τουλάχιστον τριάντα ετών προσέγγιζε ανήλικους» αναφέρει η Απόφαση του Συμβουλίου Πλημελλειοδικών.Την ίδια ώρα ο 23χρονος αιγυπτικής καταγωγής, που κατήγγειλε το Λιγνάδη για βιασμό λίγο πριν ενηλικιωθεί, υποστήριξε ότι δεχόταν απειλές.

«Φοβόμουν τον Λιγνάδη μήπως μου προκαλέσει κακό και γιατί με είχε ήδη απειλήσει ότι εάν "ανέβει" στο διαδίκτυο κάποια κοινή μας φωτογραφία, θα μου πετάξει οξύ στο πρόσωπο, μια πρώην του.» ανέφερε.

«Ποτέ δεν είχα συνευρεθεί με ανήλικα άτομα επουδενί λόγο.» αναφέρει στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

ΠΗΓΗ: skai.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top