0
Η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι έχουν χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη των πολιτών, οι οποίοι πλέον δεν ασχολούνται με τις απαγορεύσεις που επιβάλλουν κάθε τρεις και λίγο, καθώς βγαίνουν όλες τις ώρες της ημέρας για βόλτες.

Τι κι αν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέκτεινε το σκληρό lockdown και τα ΜΜΕ προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν με... μεταλλάξεις Ουγκάντας, οι πολίτες τους έχουν γυρίσει την πλάτη προ πολλού και βγήκαν σήμερα να απολαύσουν την βόλτα τους, κάτω από τον Αθηναϊκό ήλιο.

Στο Φάληρο, οι εικόνες αποδεικνύουν ότι οι Αθηναίοι πήγαν μαζικά για περίπατο στην παραλία. Αλλοι έκαναν ποδήλατο άλλοι επέλεξαν το περπάτημα και οι πιο τολμηροί - με σύμμαχο πάντα τον καλό καιρό - έκαναν και μπάνιο. Χιλιάδες πολίτες βγήκαν για βόλτα στο Φάληρο, το Καβούρι, τις γειτονικές παραλίες ή και τη Διονυσίου Αεροπαγίτου στην Ακρόπολη.

Οι δυνάμεις ασφαλείας που καραδοκούσαν ανυπόμονα για να κόψουν πρόστιμα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν απογοητευμένοι καθώς οι πολίτες ήταν πάρα πολλοί για να ελεγχθούν. 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top