0
Σε ειδικό ολιγομελή θάλαμο καραντίνας θα παραμείνει αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε στις φυλακές Τρίπολης όπου αναμένεται να παραμείνει μέχρι να δικαστεί, έχοντας κριθεί προσωρινά κρατούμενος για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή.

Η εν λόγω φυλακή διαθέτει μόλις 5 θαλάμους για τους συνολικά… 112 κρατούμενους, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα, όπως λέγεται, στην Τρίπολη κρατούνται αποκλειστικά καταδικασμένοι βιαστές και παιδόφιλοι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα, καθώς μετά τη λήξη της υποχρεωτικής του καραντίνας, ο Λιγνάδης θα μεταφερθεί σε θάλαμο μαζί με περισσότερους από δύο συγκρατούμενούς του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι θάλαμοι διαθέτουν κρεββάτια-κουκέτες.

Τα πολύ άσχημα νέα για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου είναι πως ο ίδιος δε θα έχει «ειδική αντιμετώπιση» παρά μόνο αν κριθεί από τον εισαγγελέα πως διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Ο Λιγνάδης, δηλαδή, θα μεταφερθεί σε άλλες φυλακές που διαθέτουν κελιά μόνο στην περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως απειλείται η σωματική του ακεραιότητα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top