0
Ένας αρκετά δημοφιλής Youtuber έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με έναν παράξενο σκελετό που βρέθηκε στην Ανταρκτική, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για κάποιο προϊστορικό «τέρας».

Τα λείψανα εντοπίστηκαν μέσω Google Earth σε μια περιοχή περίπου 75 χλμ. από τις ακτές της Ανταρκτικής και το βίντεο εστάλη στον μπλόγκερ MrMBB333 από κάποιον follower.

«Ό,τι πρόκειται να δείτε εδώ είναι ένας πλήρης, μεγάλος σε μέγεθος σκελετός, περίπου 4 με 5 μέτρα μήκος» λέει ο μπλόγκερ στην ανάρτησή του στο YouTube.

«Δεν γνωρίζω εάν ξεπάγωσε πρόσφατα και ήταν παγωμένο εδώ και χιλιάδες χρόνια ή πρόκειται για κάτι νέο. Θα μπορούσε να είναι πολλά πράγματα. Σκεφτείτε πως εάν πρόκειται για κάποιο θήραμα, όπως μια φώκια, για παράδειγμα, θα χρειαζόταν ένας θηρευτής για να τη μεταφέρει σε όλη αυτή την απόσταση από τις ακτές» σημειώνει ο ερευνητής του ανεξήγητου.

Όμως, αρκετοί από τους σχολιαστές στο βίντεο απέρριψαν τον χαρακτηρισμό «μυστηριώδες» του μπλόγκερ αναφορικά με το εύρημα, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «The Sun», δίνοντας μια πολύ ψυχραιμότερη εξήγηση για τον σκελετό.

«Σε εμένα μοιάζουν να είναι τα οστά μιας φώκιας κι αυτά που φαίνονται για χέρια, δάχτυλα και πόδια είναι ό,τι κρύβεται κάτω από τις μεμβράνες στα πτερύγια» σχολίασε κάποιος.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top