0
Τους απολαμβάνουμε ως ζευγάρι μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αλλά φαίνεται πως οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί δεν μένουν μόνο στο σενάριο, παρά το μεταφέρουν και στην αληθινή τους ζωή.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό βγήκαν στη δημοσιότητα φήμες πως οι δυο τους θα παντρευτούν μες στο 2021!

Ποια είναι η αλήθεια;

Είναι από τους ηθοποιούς που μέχρι πριν δυο χρόνια γνώριζαν μόνο οι θεατρόφιλοι. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου έγιναν αμέσως γνωστοί σε όλους από την στιγμή που βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 η επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η «Ελένη» και ο «Λάμπρος» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο με τον «έρωτά» τους στο Διαφάνι, αλλά και με τη χημεία τους η οποία ήταν έκδηλη από το πρώτο πλάνο. Κανείς βέβαια δεν είχε φανταστεί πριν ενάμιση χρόνο, ίσως ούτε οι ίδιοι, ότι ο ερωτάς τους θα βγει και εκτός πλατό.

Κανείς από τους συνεργάτες τους δεν ξενίστηκε παρακολουθώντας τον Δημήτρη να φεύγει συχνά-πυκνά με τη μηχανή του στο τέλος των γυρισμάτων και στην πίσω θέση της να κάθεται η Μαρία. Μια απολύτως φυσιολογική συνήθεια μεταξύ δυο συνεργατών. Ούτε φυσικά έκανε σε κάποιον εντύπωση πως οι δυο τους «ανέβαζαν» στους λογαριασμούς τους στα σόσιαλ μίντια κοινά τους βίντεο είτε από βόλτες, είτε απλά να βρίσκονται μαζί και να το κοινοποιούν. Άλλωστε όλοι διέκριναν την τρυφερή σχέση, η οποία θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας φιλίας. Οι πρώτοι ψίθυροι ξεκίνησαν το καλοκαίρι όταν οι δυο τους έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο, αδιαφορώντας για τις φήμες που φούντωσαν. Λίγο καιρό αργότερα, η Μαρία Κίτσου δήλωνε:

«Τον αγαπώ πάρα πολύ, τον θαυμάζω πάρα πολύ, με εμπνέει η στάση του για τη ζωή, η στάση του για την τέχνη, είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με τρομερή ευγένεια και ευαισθησίες. Τώρα, ταμπέλες, το ένα, το άλλο, δεν με αφορούν καθόλου. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε. Νιώθω πολύ τυχερή που τον γνώρισα και κολλήσαμε έτσι».



Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε συνέντευξή του:

«Με τη Μαρία έγινε κάτι μαγικό. Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν εκείνη με το πρώτο μας φιλί και ένα χαστούκι. Με άφησε να οδηγήσω. Αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι και εγώ την έκανα να νιώσει άνετα. Κουμπώσαμε με έναν τρόπο. Και επειδή έχουμε πολύ σημαντικές σκηνές, βρισκόμασταν από την αρχή και εκτός πλατό για πρόβες. Ήταν απαίτηση και των δυο μας. Μένουμε άλλωστε και κοντά. Και τώρα στην καραντίνα, είχαμε παρηγοριά ο ένας τον άλλον. Είδαμε μαζί πολλές ταινίες, σχολιάζαμε. Μου λέει η Μαρία, μεγάλη κουβέντα βέβαια, ότι καλλιτεχνικά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο».

Η δημόσια τρυφερότητα και οι φήμες για γάμο

Στο εορταστικό επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ τα Χριστούγεννα η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέθηκε όλο το τιμ από τις «Άγριες Μέλισσες» μεταξύ τους και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Όσοι βρίσκονταν την ημέρα των γυρισμάτων στο πλατό, μιλούν για δυο ανθρώπους που δεν ξεκόλλαγαν ο ένας από τον άλλο, που δεν έχαναν την ευκαιρία να ακουμπούν τα χέρια τους και να βρίσκονται συνεχώς μαζί. Ακόμη και όταν άναβαν τα φώτα όμως, η Μαρία και ο Δημήτρης συνέχιζαν να μεταφέρουν και στον αέρα την οικειότητα και την τρυφερότητα την οποία ένιωθαν. Δεν έλειψαν μάλιστα οι στιγμές που οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές αστειεύονταν μαζί τους με υπονοούμενα για τη σχέση τους.

Κάπως έτσι δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι φήμες πως οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και μάλιστα σχεδιάζουν τον γάμο τους για το 2021.

Αυτό που διαβάζουμε στο «Λοιπόν» είναι πως η Μαρία και ο Δημήτρης μοιράζονται μια τρυφερή σχέση η οποία δεν αποκλείεται να είναι ένας μεγάλος έρωτας που όμως θέλουν να τον κρατήσουν μόνο για τους ίδιους. Όσο για τον «γάμο» τους, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο στον ορίζοντα καθώς η σχέση τους βρίσκεται μόνο στην αρχή...





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top