0
Πολλά είναι τα σενάρια για το άνοιγμα της εστίασης, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό θα αργήσει να γίνει λόγω του lockdown.

Με πολύ προσεκτικά και αργά βήματα θα συνεχιστεί σταδιακά το άνοιγμα της οικονομίας αλλά και η επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Η επιτροπή των ειδικών θέλει να καταγράψει τις επιπτώσεις από το άνοιγμα του λιανεμπορίου και μετά να πάρει αποφάσεις, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου την Δευτέρα είναι πολύ κρίσιμο. Ειδικά οι εικόνες που θα αποτυπωθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των ειδικών.

Αν παρατηρηθούν φαινόμενα επικίνδυνου συνωστισμού δεν αποκλείεται ακόμη και έκτακτη συνεδρίαση των ειδικών για να μπουν νέοι περιορισμοί.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου κι αν όλα πάνε καλά θα είναι δυνατόν να εξεταστεί το άνοιγμα από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου για τα καταστήματα ΠΡΟΠΟ, τα τατουάζ, το κυνήγι και το ψάρεμα.

Αισιοδοξία για το άνοιγμα των υπόλοιπων σχολείων τον Φεβρουάριο

Στην συνέχεια την επόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου με την συμπλήρωση δυο εβδομάδων από το άνοιγμα των δημοτικών, θα εξεταστεί το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων από την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου.

«Κλειστή» η εστίαση για άλλους δύο μήνες

Σειρά για άνοιγμα θα πάρουν από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά τα χιονοδρομικά κέντρα με αυστηρά μέτρα.

Για την εστίαση η εκτίμηση είναι ότι στο καλό σενάριο, θα μπορούσε να ανοίξει από τις 15 Μαρτίου και μετά με αυστηρά μέτρα μέσα στα καταστήματα και θερμάστρες, αναφέρει το Star.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει πισωγύρισμα και εκτόξευση κρουσμάτων που θα οδηγούσε σε νέα καραντίνα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top