0
Το παρασκήνιο της σύλληψης των ανήλικων κατηγορούμενων για την επίθεση εναντίον του σταθμάρχη στο Μετρό. 

Οι Αρχές φέρονται να εντόπισαν του δυο ανήλικους κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό μέσω του Facebook.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, τα πρόσωπα των δύο αγοριών, ηλικίας 15 και 17 ετών, φαίνονταν καθαρά στο βίντεο και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους λογαριασμούς αυτών και των φίλων τους στο facebook. Έτσι έγινε η ταυτοποίηση και η σύλληψή τους.

Η άρση απορρήτου στο τηλέφωνο αποκάλυψε την αλήθεια
Καθοριστικές για το έργο της αστυνομίας ήταν και οι συνομιλίες ανάμεσα στη μητέρα των ανηλίκων και τον ειδικό φρουρό που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, αναφέρει το Οpen.

Οι συζητήσεις ήρθαν στο φως έπειτα από την άρση απορρήτου που έγινε στο τηλέφωνο της μητέρας, το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, χρησιμοποιούσαν και οι δύο ανήλικοι για να επικοινωνούν με τον αστυνομικό.

Μάλιστα, δύο είναι οι συνομιλίες που φαίνεται να «καίνε» τους εμπλεκόμενους. Στη μία, η μητέρα των αγοριών ενημερώνει τον ειδικό φρουρό πως «κατέβηκαν» όλα τα μηνύματα των ανηλίκων από το facebook και το instagram, ενώ εκείνος της απαντά πως οι αρμόδιες Αρχές μπορούν και τώρα να τα εντοπίσουν.

Στη δεύτερη επαφή, η γυναίκα ενημερώνει τον ειδικό φρουρό πως κάποιος παρακολουθεί το σπίτι τους, ενώ εκείνος της ζητά να σημειώσει τον αριθμό των πινακίδων ώστε να εξακριβώσει αν πρόκειται για ασφαλίτες.Η φωτογραφία που δείχνει τους ανήλικους στο μετρό

Το δελτίο του Alpha μάλιστα δημοσίευσε σήμερα εικόνα των δύο ανηλίκων που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του μετρό και η οποία φαίνεται ότι ήταν αυτή που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές και τους οδήγησε στις συλλήψεις.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top