0
Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεσπά με ένα άρθρο του στο znews, σχετικά με την «επίθεση» που δέχτηκε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά και τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου.

Ο πρώην εκδότης επανέλαβε ότι ο λόγος της επίσκεψής του στον εξωτικό προορισμό ήταν επαγγελματικός και τόνισε ότι δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων από πάνελ και σχόλια στα social media, χωρίς καν να τον ρωτήσει κανείς επικοινωνώντας μαζί του.

«Σκόνη τον έκανα τον Τσιτσιπά στο τάι μπρέικ! 7-5! Ήρθε δεύτερος στα μπινελίκια. Παρότι είναι εκεί για προπονήσεις. Οι διάφοροι άλλοι κοσμικοί, δεκάδες, έφυγαν στον πρώτο γύρο. Τα πολυβόλα σημάδεψαν συγκεκριμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του άρθρου του.

Λίγο αργότερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να αναφερθεί πρώτη φορά και στην Κατερίνα Λιόλιου, η οποία έγινε επίσης στόχος.

«Τέτοιοι «καλοί Χριστιανοί» ξέσκιζαν εμένα και την κοπέλα που έβγαλαν ότι έχω σχέση (όταν συκοφαντείς γυναίκα, είσαι ερπετό, από σκουλήκι έως φίδι) Αυτοί. Που καταδικάζουν Μαγδαληνές. By the way, τι σε νοιάζει εσένα ρε μ@λ@κ@ αν έχω κι αν δεν έχω γκόμενα;», έγραψε σε κάποιο άλλο σημείο του κειμένου του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top