0
Δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία του ο δισεκατομμυριούχος και προπαγανδιστής των μαζικών εμβολιασμών  στον παγκόσμιο πληθυσμό Μπιλ Γκέιτς στην ερώτηση εάν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό είναι ασφαλές ή όχι.

Ο «φιλάνθρωπος» δισεκατομμυριούχος πρακτικά δεν απάντησε λέγοντας πως η FDA είναι η υπεύθυνη για να δει την ασφάλεια του εμβολίου, είπε ότι είναι ευτυχές το γεγονός ότι έχουμε πολλά διαφορετικά εμβόλια για τον κορωνοϊό αλλά στο τέλος παραδέχθηκε αναγκαστικά ότι έχουν παρατηρηθεί πολλές παρενέργειες από το εμβόλιο και αυτό πρέπει η FDA να το δει, λέγοντας όμως πως δεν είναι σοβαρές αλλά τελικά υπάρχουν είπε.

Η απάντηση του Γκέιτς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με διαφόρους «ειδικούς» στην Ελλάδα, οι οποίοι με πρωτοφανή άνεση διατυμπανίζουν παντού για την ασφάλεια του εμβολίου, χωρίς δεύτερη σκέψη.  

Βέβαια ο Γκέιτς δεν είναι γιατρός για να εκφέρει επιστημονική άποψη για το θέμα, γνωρίζει όμως πολλά περισσότερα από πολλούς, λόγω της τριβής του και της ενασχόλησής του με το θέμα εμβόλιο.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top