0
Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο διαιτητής Νίκος Κατσαρός, ο οποίος περιέργως διαγράφηκε μετά από ένα οφθαλμοφανέστατο γκολ-οφσάιντ του Ολυμπιακού που έκανε το… λάθος να ακυρώσει.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha ο Νικος Κατσαρός εξήγησε το πώς βρέθηκε εν μία νυκτί από επόπτης της Α΄ Εθνικής στα… αζήτητα, καθώς τον διέγραψαν από τους πίνακες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην διαιτητής είπε πως ήταν επόπτης σε ένα παιχνίδι Εθνικός Αστέρας – Ολυμπιακός στην Καισαριανή. Εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, «είναι το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα. Ακυρώνω το γκολ των φιλοξενούμενων, σε μία σωστή υπόδειξη. Δε διαμαρτυρήθηκε κανείς, ούτε ο Αλεξανδρής που έβαλε το γκολ, ούτε οι φίλαθλοι ούτε ο προπονητής.

Ο παρατηρητής διαιτησίας μου έδειξε την έκθεσή του και μου έβαλε βαθμό 8.5. Το βράδυ, μέχρι να γυρίσω στην Κέρκυρα, το 8 και το κόμμα είχαν φύγει και έμεινε μόνο το 5! Μετά από αυτό, εξαφανίστηκα. Με διέγραψαν. Έπεσα σε μια εποχή που το σωστό έπρεπε να το δίνεις λάθος και το λάθος να το δίνεις σωστό...» 

Στο σχόλιο, δε του παρουσιαστή, «Σε λίγο θα μας πεις πως στην Ελλάδα υπήρχε και παράγκα», απάντησε «Όχι, όχι, αλίμονο...»

Δείτε παρακάτω το χαραχτηριστικό βίντεο με τα όσα είπε: 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top