0
Από την Κυριακή το μεσημέρι, πολλοί χρήστες στα social media, αναρτούν μια φωτογραφία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με μια γυναίκα στην Ερμού, να δοκιμάζει παπούτσια που έχει αγοράσει μέσω του «Click away», έξω από κατάστημα.

Βέβαια, για πολλοστή φορά το Αγρίνιο παίζει… χωρίς αντίπαλο και σε αυτό το «πεδίο» ή απλώς… δεν παίζεται. Νεαρός σε γνωστό κατάστημα ειδών ένδυσης της πόλης δοκίμασε ότι πιθανό και απίθανο ρούχο. Προφανώς ο νεαρός με άκρως χιουμοριστική διάθεση δοκίμασε τα ρούχα έχοντας σίγουρα στο νου του την χτεσινή φωτογραφία….

Στο βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το agriniopress.gr εμφανίζεται ο νεαρός να βγάζει στην αρχή το πάνω μέρος των ρούχων του για να δοκιμάσει μία σειρά από μπουφάν που του φέρνει ένα ένα ο καταστηματάρχης. Αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν αρκούσε και ο νεαρός συνέχισε βγάζοντας και το κάτω μέρος των ρούχων του δοκιμάζοντας παντελόνια.

Αφού γδuθηκε στη μέση του δρόμου, εν μέσω περαστικών, δοκίμασε τα ρούχα που είχε επιλέξει, πλήρωσε με κάρτα στην είσοδο του καταστήματος και συνέχισε την ημέρα του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Δείτε το βίντεο:loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top