0
Σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά τη Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων και η πολεμικής μας αεροπορία γιορτάζει.

Βέβαια γιορτάζει κεκλεισμένων των θυρών και τα αεροδρόμια ουσιαστικά θα είναι κλειστά για το κοινό. Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) πραγματοποιήθηκαν σειρά εκδηλώσεων οι οποίες όμως δύναται να τροποποιηθούν ή ακυρωθούν ανάλογα με τα Επίπεδα Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Οι Μονάδες οι οποίες εδρεύουν σε Νομούς που σύμφωνα με το χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας, βρίσκονται στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου), δεν θα είναι επισκέψιμες για το κοινό.

Το δώρο φέτος για την ΠΑ δεν είναι άλλο από τα rafale και σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι τέσσερις χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας που θα γίνουν και εκπαιδευτές των υπόλοιπων είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για τη Γαλλία. 

Αλλά η ΠΑ μπορεί να χαίρεται τα Rafale όμως πολλά προγράμματα είναι πίσω και μερικά πολύ πίσω ενώ η Τουρκία πάντα καραδοκεί για τα εθνικά μας ιερά και όσια.

Σε κάθε περίπτωση ας θυμηθούμε τι σημαίνει ΠΑ ή μάλλον πως οι Τούρκοι ξέρουν όταν τους βλέπουν από τον "καθρέφτη" να τους κυνηγούν.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top