0
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς, συνολικά, σε όλες τις υπηρεσίες της στη χώρα, τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού είναι αυτήν τη στιγμή περίπου 400.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, για το προσωπικό έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα και πέρα από τη διανομή του απαραίτητου υγειονομικού υλικού -μάσκες και γάντια- οι ομάδες που πραγματοποιούν τους ελέγχους είναι μικρές και σταθερές, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά σε περίπτωση κρούσματος, αλλά και να είναι πιο εύκολη η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Επίσης, οι πολίτες θα πρέπει, πλέον, να έχουν επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα που πρόκειται να επισκεφθούν και να έχουν κλείσει ραντεβού. 

Για τις ενστάσεις, δε, αν έχει βεβαιωθεί, για παράδειγμα, κάποια παράβαση από την Τροχαία, ο πολίτης θα μπορεί να κάνει τη διαδικασία μέσω email, κάτι που αναγράφεται και στην κλήση.

Θυμίζουμε, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή για το διάστημα κατά το οποίο θα ισχύσει το νέο lockdown, έχουν ανασταλεί όλες οι άδειες των αστυνομικών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top