0
Μια απίστευτη και σίγουρα «χαλαρή» απόδραση έγινε τον Ιούλιο έξω από το αστυνομικό τμήμα της Δάφνης.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από το Mega και δημοσιεύθηκε στο «Βήμα» και τα «Νέα», ένας 33χρονος Γεωργιανός που είχε συλληφθεί για κλοπή, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι και οι δύο αστυνομικοί που τον φρουρούσαν έκριναν σκόπιμο ότι έπρεπε ν' ανέβουν στο αστυνομικό τμήμα για κάποιες δουλειές τους κι έτσι τον άφησαν χωρίς καμία επίβλεψη.

Οι δύο ένστολοι ενδεχομένως να «στηρίχθηκαν» στο…φιλότιμο του άντρα που είχαν συλλάβει και την καλή του πρόθεση να μην αποδράσει.

Όμως εκείνος άδραξε την ευκαιρία, όπως ήταν αναμενόμενο, άνοιξε με χαρακτηριστική άνεση την πόρτα του συμβατικού, οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. και βγήκε άνετα έξω.

Δείτε το βίντεο:


Ξανάκλεισε την πόρτα κι απομακρύνθηκε με αργό βήμα και με τις χειροπέδες στα χέρια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα και ασφαλώς χωρίς κανείς ν’ ασχοληθεί μαζί του.

Κι αφού ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος που τον είδε ποτέ δεν πίστευε ότι ο… χαλαρός, διερχόμενος πολίτης ήταν ένας δραπέτης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτός ο κακοποιός συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Όπως μεταδόθηκε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του οχήματος ήταν κι άλλος κρατούμενος ο οποίος προτίμησε να παραμείνει στο όχημα.

Κι αυτό γιατί πιθανόν σε περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οι Έλληνες ποινικοί –με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο– αφήνονται συνήθως ελεύθεροι μετά την δικαστική διαδικασία.

Όμως για τους αλλοδαπούς ελλοχεύει ο κίνδυνος να κινηθεί η διαδικασία απέλασης τους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top