0
Δεν το πάνε στη ΝΔ αφού επιτίθενται σε όποιον αντιδράει και εκφράζει διαφορετική άποψη ή κρίνει την καταστροφική (όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα) κυβερνητική πολιτική και τον αποκαλούν «ψεκασμένο».

Πολύ σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ανάρτηση της τέως περιφερειάρχη στο τουίτερ με την οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι "θυσιάζει τους ανθρώπους της εστίασης και του πολιτισμού με πρόσχημα την πανδημία".

Σε ανακοίνωση της αργά απόψε η ΝΔ χαρακτηρίζει την κ. Δούρου "φαβορί για το στέμμα στο πρωτάθλημα των ψεκασμένων".

"Η κα Δούρου με ανάρτησή της τερμάτισε το κοντέρ ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Με τη δήλωση ότι δήθεν η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία ως «πρόσχημα» για να διαλύσει την εστίαση και τον πολιτισμό, αναδεικνύεται σε φαβορί για το στέμμα στο πρωτάθλημα των ψεκασμένων" επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει:

"Προφανώς στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Δούρου, πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχει πανδημία και πουθενά δεν κλείνει η εστίαση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. «Πρόσχημα» ο κορονοϊός για την κα Δούρου, τον αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα όπως τότε που της «έτυχε μια στραβή στην βάρδια της»...

Πάντα επικίνδυνοι και αξιολύπητοι…"

Το ότι κλείνουν την εστίαση οι υπόλοιποι στον πλανήτη δεν σημαίνει ότι έπρεπε να γίνει και εδώ. Υπάρχει και το παράδειγμα της Σουηδίας που δεν έκλεισε τίποτα...

Ψεκασμένοι είναι και στη Σουηδία;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top