0
Στη Λάρισα βρέθηκε την Πέμπτη (15/10) ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου είχε  σειρά επιχειρησιακών συσκέψεων. 

Η επίσκεψη αυτή απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της αυξημένης έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και όσων εξελίσσονται σχετικά με τις κινήσεις του «Ορούτς Ρέις».

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, όπου συμμετείχε σε κλειστή ενημέρωση.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στην ομιλία του προς το προσωπικό του ΑΤΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, ευχαρίστησε τα στελέχη για το έργο τους κατά την περίοδο της ελληνοτουρκικής κρίσης η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «συνεχίζει να υφίσταται».

Αναφερόμενος στη προμήθεια των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale τα χαρακτήρισε ως μια «πολύ καλή λύση».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αύξηση των κονδυλίων που θα κατευθυνθούν προς εξοπλιστικά προγράμματα τα επόμενα χρόνια και έδειξε ότι το ΓΕΕΘΑ βλέπει ως επόμενη επιλογή τα F-35.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι αναμένονται προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να μειωθεί σημαντικά το ηλικιακός μέσος όρος του προσωπικού.

Στη συνέχεια μετέβη στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο, ενώ ο κύκλος των επαφών σε στρατιωτικούς σχηματισμός έκλεισε με επίσκεψη στην 1η Στρατιά.


ΠΗΓΗ: Larissanet


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top