0
Για την ετοιμότητα των σωμάτων ασφαλείας για τις συλλήψεις των κατηγορούμενων για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε ο Στράτος Μαυροειδάκος.

 Ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, εξήγησε, ότι «όταν βγει η απόφαση για τα ειδικά σώματα που αποτελούνται από τις υπηρεσίες αντιτρομοκρατικής, κρατικής ασφάλειας κλπ θα συλλάβουν τους κατηγορούμενους και θα τους οδηγήσουν απευθείας στις φυλακές που θα αποφασίσει το δικαστήριο». Πρόσθεσε, ότι «δεν θα περάσουν από τη ΓΑΔΑ καθώς έχει ήδη γίνει η μεταγωγή τους εκεί, σε προηγούμενες υποθέσεις».

Για το αν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τόσο μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση συλλήψεων, ο κ. Μαυροειδάκος σημείωσε ότι «είναι η πρώτη φορά που αφορά εγκληματική οργάνωση που ήταν πολιτικό κόμμα. Όμως, γίνονται τόσο μεγάλες επιχειρήσεις για ποινικές υποθέσεις και για αυτό είναι ήδη σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες».

Ο κ. Μαυροειδάκος, υπογράμμισε ότι «οι αστυνομικοί δεν είναι όλοι Χρυσαυγίτες», με αφορμή συζήτηση που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των ποσοστών που είχαν δώσει οι αστυνομικές υπηρεσίες στην εγκληματική οργάνωση. Σημείωσε δε, ότι πλέον «η Ελληνική Αστυνομία, έχει νέα πρόσωπα που είναι πολύ κοντά στον Πολίτη και μοναδικός στόχος είναι η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top