0
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, έκανε πολεμικές δηλώσεις σήμερα, από την Καισάρεια για το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, τη στιγμή που το Oruc Reis βρίσκεται λίγα μίλια από τις ακτές της Ρόδου.

«Θα πεθάνουμε ως ήρωες, θα γίνουμε βετεράνοι, αλλά το λάβαρό μας και τη σημαία μας δεν μας κάνουν να την υποστείλουμε, δεν θα παραχωρήσουμε ποτέ τα δικαιώματά μας», είπε.

«Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τα δικαιώματα, τα ενδιαφέροντα και τα συμφέροντά μας στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου και στο Αιγαίο», σημείωσε και πρόσθεσε: «Η τουρκική σημαία πλέον συμβολίζει την ασφάλεια και το λιμάνι σε πολλές περιοχές του κόσμου». 

Παράλληλα, δήλωσε: «Η Τουρκία κάθε μέρα που περνάει επεκτείνει το πεδίο δράσης της και το ενδιαφέρον της και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους καταπιεσμένους στη Λιβύη, με τους οποίους έχουμε δεσμούς εδώ και 500 χρόνια, και σήμερα και αύριο. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους ομογενείς μας στο Αζερμπαϊτζάν υπερασπιζόμενοι τις δίκαιες υποθέσεις τους όπως και σήμερα έτσι και αύριο και για πάντα.

Δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι και αμέτοχοι στην κατοχική και βάρβαρη Αρμενία, που δολοφονεί τα αδέλφια μας. Η ένοχη για εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας Αρμενία, θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της ιστορία και του νόμου».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top