0
Νέες διαστάσεις στην «συμπλοκή» μεταξύ των Ελλήνων κατοίκων της Κρήτης και των μεταναστών από το Πακιστάν σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στο Τυμπάκι, δίνει βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς απεικονίζει εκατοντάδες Πακιστανούς να επιτίθενται μαζικά σε Έλληνα επιχειρώντας να τον λιντσάρουν!


Αυτή φαίνεται πως ήταν και η αιτία που οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να συγκρουστούν με τους Πακιστανούς, αφού είχαν σημειωθεί βέβαια και άλλα περιστατικά όπως επιθέσεις και παρενοχλήσεις σε κοπέλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους Πακιστανούς εργάτες είχε επιτεθεί σε μία κοπέλα πριν λίγες ημέρες και ο Έλληνας πήγε μόνος και άοπλος στο εργοστάσιο για να τον βρει, αλλά δέχθηκε μαζική επίθεση, καθώς οι Πακιστανοί δεν φαίνεται να θεωρούν πως ο συμπατριώτης τους έκανε κάτι κακό.
Το ekriti παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του τυποποιητηρίου που δημοσιεύτηκε στο facebook και όπου φαίνεται η αγριότητα με την οποία εκατοντάδες Πακιστανοί επιχείρησαν να λιντσάρουν τον Έλληνα, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα.

Για τα χθεσινά επεισόδια συνελήφθησαν συνολικά 24 άτομα, 22 Πακιστανοί και 2 Έλληνες, όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Αστυνομία. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπάρχει ο φόβος της αναζωπύρωσης

Οι δύο Έλληνες τραυματίες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ εξακολουθούν να νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους ,ο 53χρονος με συντριπτικό κάταγμα αριστερού αντιβραχίονα και με χτυπήματα στο κεφάλι ο 47χρονος.

Δείτε το βίντεο από τη μαζική επίθεση των Πακιστανών στον Έλληνα:


Βίντεο από τα βραδινά επεισόδια: 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top