0
«Άγχος» έχει κυριεύσει πιάσει τους Τούρκους χρήστες του Twitter που από χθες προσπαθούν να δικαιολογήσουν, να κρίνουν και να αντιπροτείνουν προκαλώντας γέλιο.




Το Reuters, μετέδωσε την είδηση πως "Η Ελλάδα θα ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της μέσω της αγοράς 18 μαχητικών Rafale και τεσσάρων φρεγατών και θα προσλάβει 15.000 προσωπικό μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, δήλωσε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης" ενώ ακολούθησε και η La Tribune.

Λίγες ώρες μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Φλορέν Παρλί με ανάρτησή της σημειώνει ότι πρόκειται για εξαιρετικά νέα.

«Η Ελλάδα ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποκτήσει 18 Rafale. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τη γαλλική αεροναυπηγική βιομηχανία και μία πρωτιά: μια ευρωπαϊκή χώρα θέλει να αποκτήσει μαχητικά αεροσκάφη Rafale. Το αποτέλεσμα μιας πολιτικής εξαγωγών που ακολουθώ με συνέπεια από το 2017», έγραψε στο twitter.




Την ίδια στιγμή ξεκίνησε το "δράμα" στο τουρκικό twitter, "Με τα rafale η Ελλάδα θα καταστραφεί οικονομικά", "Πρέεπι να εξοπλιστούμε και εμείς", "Η Γαλλία ανάγκασε την Ελλάδα" και άλλα ευτράπελα.











loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top