0
Ο Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος με άρθρο του επέστησε την προσοχή στις ημέρες που έρχονται, ενώ κάλεσε σε εφαρμογή του δικαίου της θάλασσας και ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.«Ανησυχία των Αρχηγών συνέχεια και όταν οι Αρχηγοί ανησυχούν … οι Καπεταναίοι δεν πρέπει να κρεμούν τα Άρματα εκεί που οι Γύφτοι κρέμασαν τα Νταούλια.

Οι συνεχείς επικλήσεις κύριοι της Κυβέρνησης στο “UNCLOS” δηλαδή στο Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας, χωρίς επί δεκαετίες να τολμάτε στην εφαρμογή του,αλλά χρυσοπληρώνεστε ιδέ «Πόθεν Εσχες» όπως:

-Χωρικά Ύδατα στα 12 ν. μ.
-Υφαλοκρηπίδα 
– ΑΟΖ επιτέλους ανακήρυξη
– Κλείσιμο κόλπων π.χ. Θερμαϊκού, όπου βεβαιωμένα έχει πετρέλαιο
– Ευθυγράμμιση ακτών 

και να μην κρύβεστε πίσω από το Casus Belli της Άγκυρας λειτουργώντας καιροσκοπικά, όταν πρέπει να τελειώνουμε με τις θαλάσσιες ζώνες σύμφωνα με επιταγές της Ε.Ε. μέχρι 31 Μαρτίου 2021...

Η μη εφαρμογή λοιπόν αποθρασύνει με συστηματικές προκλήσεις την Άγκυρα και είτε είναι στην εξουσία Ισλαμιστές ή Κεμαλιστές, που με τον αναθεωρητισμό του Νεοθωμανισμού έχουν «ξεσαλώσει» και διεκδικούν γεωπολιτικά-γεωστρατηγικά ρόλο περιφερειακής δύναμης στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι εύλογο να ερμηνεύουν κατά το δοκούν το Διεθνές Δίκαιο, ενώ παράλληλα δημιουργούν τετελεσμένα, και όπως λέγεται «μας πήρανε χαμπάρι...»!!!

Όταν εσύ απαξιώνεις την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ο Τούρκος έχει ήδη στρατιωτικοποιήσει την ένταση, τότε εσύ δηλώνεις περήφανος, ότι δεν θα τον ακολουθήσεις... και μάλιστα καμαρώνεις για την αγέρωχη και υπερήφανη σου εξωτερική πολιτική!!!

Ένα είναι βέβαιο για να έχεις ΑΠΟΤΡΟΠΗ απαιτούνται ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις με ότι σημαίνει αυτό και φυσικά πέραν της ενίσχυσης σε στοχευμένα ΟΠΛΙΚΑ συστήματα επιβάλλεται η ανεκτή επάνδρωση των μονάδων του Στρατού Ξηράς, που μεταφράζεται σε 18μηνη θητεία και πρόσληψη πενταετούς επαγγελματιών οπλιτών ειδικότερα στις ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΣ και κρίσιμες ειδικότητες»!!!loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top