0
Μοιάζει απίστευτο, αλλά χρειάστηκε να αρρωστήσει ένας κάτοικος Αμφιλοχίας, για να αποκαλυφθεί ότι ήταν… δολοφόνος τον οποίο αναζητούσαν επί 31 χρόνια οι αρχές της Γερμανίας! 


Έτσι, συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας!

Ο 69χρονος -σήμερα- Έλληνας κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα στην περιοχή της Αμφιλοχίας όπου ζούσε μόνιμα, καθώς είχε καταφέρει να διαφύγει από την πόλη Χάγκεν του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας όπου φέρεται να είχε δολοφονήσει μια 25χρονη Γερμανίδα το 1989.

Την περασμένη Τετάρτη, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε από τα στοιχεία του ότι οι αρχές της Γερμανίας είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για ανθρωποκτονία, το οποίο εκκρεμούσε 31 ολόκληρα χρόνια!

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανακοίνωσαν στον 69χρονο την σύλληψή του, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου παρέμεινε για νοσηλεία φρουρούμενος, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν επέτρεψε την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Ελλάδας. Ωστόσο, μόλις αποθεραπευτεί, θα κινηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στη Γερμανία.


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top