0
Έτοιμος από καιρό για να εφαρμόσει το σκοτεινό του σχέδιο φαίνεται πως ήταν ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, το οποίο δεν είναι άλλο από τη χορήγηση εκατομμυρίων εμβολίων ανά τον κόσμο για τη σταδική μείωση του πληθυσμού!!!




Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος, ο οποίος προ καιρού είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως:

«Αρχικά έχουμε τον πληθυσμό. Αν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά στα νέα εμβόλια, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε ίσως κατά 10-15%. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, πιστεύουμε πως μπορεί να υπάρξει απίστευτη πρόοδος. για να δημιουργηθούν νέα εμβόλια και για να φτάσουν σε όλα τα παιδιά που τα χρειάζονται. Μπορούμε να μειώσουμε τον αριθμό των παιδιών που πεθαίνουν κάθε χρόνο, από τα 9 εκατομμύρια στο μισό, αν πετύχουμε. 
Τα οφέλη έχουν να κάνουν με τη μείωση των νοσημάτων, τη μείωση της πληθυσμιακής αύξησης. Αυτό προσφέρει στην κοινωνία μια ευκαιρία να φροντίσει τον εαυτό της μόλις κάνεις αυτή την παρέμβαση».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με αρκετά ακόμα πολύ ενδιαφέροντα που ξεστόμισε ο κύριος αυτός (σ.σ. Μπιλ Γκέιτς), ο οποίος στις 18 Οκτωβρίου του 2019 συμμετείχε με το ίδρυμά του «Bill & Melinda Gates Foundation», συμμετείχε στη συνάντηση που διοργάνωσε στη Νέα Υόρκη το πανεπιστήμιου του John Hopkins με τον ανιγματικό τίτλο: «Συμβάν 201».





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top