0
Το δηλητηριώδες φρούτο της «Κοινωνικής Αποστασιοοπίησης» (Social Distancing), ήρθε για να μείνει.

Είναι ένα εργαλείο για τη μείωση των γεννήσεων και του παγκόσμιου πληθυσμού των ηλικιωμένων - ιδίως στη Γηραιά Ήπειρο και τον ανεπτυγμένο κόσμο.

Πρόκειται για μία έννοια που υιοθετήθηκε ύποπτα από τους πολιτικούς ηγέτες σε αρκετές χώρες και προβάλλεται επίμονα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του πανίσχυρου καρτέλ πίσω από την τρομοκράτηση για τον νέο κορωνοϊό. 

Μπροστά από τις κάμερες, αυτή η Καμπάλ εκπροσωπείται από τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ, Μπιλ Γκέιτς, τον Τζωρτζ Σόρος και τους παγκόσμιους διαύλους που ελέγχουν: CNN (ΗΠΑ), BBC (Μεγάλη Βρετανία), Microsoft, Google, και FACEBOOK.

Στην Ελλάδα και τα δύο κυβερνητικά κόμματα, καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εφημερίδες, μεγάλοι ιστότοποι και κανάλια, κάνουν τον μεταφραστή του κυρίου Σωτήρη Τσιόδρα, αξιοποιώντας την παρουσία του στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου ως πρόφαση για την επιβολή της «Κοινωνικής Αποστασιοποίησης» ως μόνιμης κοινωνικής συμπεριφοράς.

Μαζί με την Κοινωνική Αποστασιοποίηση, επιβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς η ψηφιοποίηση όλων των δημοσίων και οικονομικών συναλλαγών, η επιβολή της νέας ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη, ενοποίηση των Μητρώων Πολιτών και Ασθενών (ιδίως ασθενησάντων από τον νέο κορωνοϊό 2019), καθώς και σύντομα οι ψηφιακές εφαρμογές γεωπροσδιορισμού (παρακολούθησης) κάθε πολίτη με την πρόφαση της διατήρησης της δημόσιας υγείας.

Το μήνυμα είναι επίμονο και σαφές: Μην πλησιάζεστε. Μην ακουμπιέστε. Όσοι παρακούτε τις συστάσεις, είστε εγκληματίες».

Σκοπός του εργαλείου της Κοινωνικής Αποστασιοποίησης είναι να καταστρέψει το Κοινωνικό Κεφάλαιο. Το πολύτιμο ισοδύναμο της δημιουργίας, διατήρησης και ανάπτυξης κοινωνικών σχέσεων και κοινωνικών επαφών. 

Απώτερος στόχος των μεγαλεμπόρων της ενημέρωσης του τρόμου, των γενετικά τροποοιημένων τροφών, των βιοκτόνων, των φαρμάκων, των εμβολίων, των ασφαλίσεων ζωής και υγείας, καθώς και των ψηφιακών υπηρεσιών, είναι η μείωση των γεννήσεων, η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού των ηλικιωμένων, η επισημοποίηση του επικοισμού των γηραιών χωρών του ανεπτυγμένου κόσμου με μετανάστες και λαθρομετανάστες, καθώς και ο εκτεταμένος έλεγχος της φυσικής κίνησης, του εντοπισμού, των συναλλαγών και των εκφράσεων κάθε φυσικού προσώπου.

Τα μέτρα γενικευμένου εγκλεισμού των ανθρώπων και ολικής αναστολής μεγάλων πεδίων της οικονομικής δραστηριότητας πλήττουν ανήκεστα τα άτομα, τα νοικοκυριά, τις ως πρότινος αυτάρκεις κοινότητες και τις εθνικές οικονομίες. Δεν πλήττουν τους μεγαλοπαράγοντες της Καμπάλ. Γι' αυτούς, ο καιρός του γενικού κλειδώματος και της συστηματικής τρομοκράτησης, φέρνει αλματώδη αύξηση στα κέρδη τους. Στόχος τους, η αύξηση αυτής της κερδοφορίας να μονιμοποιηθεί.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top