0
Μπορεί οι μέρες να είναι κρίσιμες για την εξάπλωση του κορωνοϊού ωστόσο δε λείπουν οι πολιτικές κόντρες.


Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί η ιστοσελίδα covid19.com.gr όπου παρέχει πληροφορίες για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Στην ιστοσελίδα υπήρχε και σχετική ενότητα με σκίτσα. Ωστόσο αρκετά από αυτά είχαν πολιτικό περιεχόμενο και προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχόλιό της η αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε: «Δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα. Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορωνοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη. Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την επίσημη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπήρξε ανακοίνωση των σκιτσογράφων Ανδρέα Πετρόπουλου και Δημήτρη Χαντζόπουλου, των οποίων τα πολιτικά σκίτσα εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα. «Είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας να αναρτηθούν στο OpenGov δημοσιευμένα σκίτσα μας για τον Κορωνοιό, ως κοινωνικό μήνυμα. Προφανώς δεν συμφωνούμε που ανέβηκαν και πολιτικά σκίτσα» ανέφεραν οι δύο σκιτσογράφοι.

Μετά τις αντιδράσεις, η ενότητα των σκίτσων δεν υπάρχει πλέον στην ιστοσελίδα για τον κορωνοϊό. 

Μερικά από αυτά ήταν τα εξής:





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top