0
Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες. Όπως έχω γράψει, η Κυβέρνηση είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων  και το σχέδιο της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, μπορεί να το ανέβαλαν μετά την 25η Μαρτίου, αλλά δεν το ξέχασαν.


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος 
(συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος)

Και όπως με ενημέρωσε εχθές εν ενεργεία Ταξίαρχος του ελληνικού Στρατού, η Κυβέρνηση σε συνεννόηση με την ηγεσία του ΓΕΣ,  θέλει να βγάλει τον Στρατό στον δρόμο πριν το Πάσχα, για να κάνει  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ την διατεταγμένη αποστολή που της έχει αναθέσει ο Εβραϊκός Σιωνισμός.

Διότι η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν μπορεί να επιτευχθεί με την αστυνομία. Και ΘΕΛΟΥΝ  να γίνει η  ΓΕΝΙΚΗ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ,
για να μην πάνε οι Έλληνες στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και να μην γιορτάσουν με δικούς τους το ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ και δεν έχει να κάνει με τον ένα άνθρωπο που έχασε την ζωή του από γεράματα, ή τα είκοσι νέα κρούσματα της γρίπης.

Τους καίει φανερά, η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Χριστού και ο εορτασμός του Ελληνικού Πάσχα.  Εδώ έφθασε να τους πειράζει το αρνί στην σούβλα, επειδή τους καίει η ελληνική ΠΑΡΑΔΟΣΗ και όχι φυσικά επειδή το είπε...... κάποιος ... επιστήμων....

Και όπως έγραψε και ο γέρων Ευθύμιος από το άγιον Όρος:
«Κορυφαῖοι γιατροί καί ἐπιστήμονες ἐπισημαίνουν ὅτι αὐτά πού γίνονται εἶναι τέστ πειθαρχίας γιά νά χειραγωγοῦν τούς ἀνθρώπους ἐκεῖ πού θέλουν».

Οπότε με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ θέλουν να κάνουν το τεστ πειθαρχίας και χειραγώγησης των Ελλήνων.
Και θέλουν  να το κάνουν την ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού, που το 90% των Ελλήνων πάει στην Εκκλησία για την Ανάσταση  και την επόμενη εορτάζει το άγιον Πάσχα.

Και φέτος,  μπορεί να τελέσει ο ιερέας την ακολουθία της Αναστάσεως μέσα στον ιερό Ναό, αλλά μετά θα ανοίξει για να δώσει το άγιον φως σε όσους περιμένουν απ’ έξω. Ο δικός μας έτσι μου είπε.
Και μπορεί να μην υπάρχει η ίδια προσέλευση του κόσμου, αλλά θα υπάρχει.

Ο κάθε λογικός, σοβαρός και νοήμων άνθρωπος, καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει καμία λογική και καμία ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ από πλευράς Κυβέρνησης, να καταδικάζει 11.000.000 Έλληνες σε υποχρεωτική και καθολική απαγόρευση, εξ’ αιτίας κάποιων απειροελάχιστων ασθενών με μία απλή ίωση, και ενός γηραιού θανόντα που αναζητούν κάθε μέρα,  που δεν είναι ούτε το 0.000001%  του γενικού πληθυσμού.

Και καμία σοβαρή Κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίζει ως ασθενείς, τα 11.000.000 των  Ελλήνων και να τους απαγορεύει να μετακινούνται  και να εορτάσουν το άγιον Πάσχα με τους δικούς τους ανθρώπους,
επειδή υπάρχουν ελάχιστοι ασθενείς μίας απλής ίωσης.

Εδώ όμως δεν μιλάμε για σοβαρή Κυβέρνηση, αλλά για πιόνια της αντίχριστης Νέας Τάξης.

Οπότε είναι «φως φανάρι» ότι όλο αυτό, είναι ένα τεστ χειραγώγησης των Ελλήνων από αντίχριστα συμφέροντα και έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν τον ελληνικό Στρατό για να επιτύχουν αυτήν την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, που η αστυνομία δεν μπορεί με τα .... παράνομα πρόστιμα να την επιβάλλει. 

Την πληροφορία την διασταύρωσα και από έναν διοικητή Αστυνομικού τμήματος, ο οποίος μου είπε: ..... «έτσι ακούγεται».
Αλλά ο Ταξίαρχος ήταν ξεκάθαρος και κατηγορηματικός και μου είπε επίσης πως υπάρχουν αντιδράσεις εντός του στρατεύματος γι’ αυτήν την ενέργεια και θα υπάρξουν θέματα.

Ήδη όπως μου είπε, ανεστάλησαν όλες οι άδειες των στρατιωτικών που ήταν προγραμματισμένες για το Πάσχα και όλοι θα είναι μέσα και σε επιφυλακή, εν όψη του διαγγέλματος της Σακελλαροπούλου.

Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να γνωρίζουμε το εξής σημαντικό για το προσεχές μέλλον που είναι η ΒΑΣΗ του τεστ χειραγώγησης.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,
ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ  ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΛΘΕΙ  ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
Αυτό είναι ο ΝΟΜΟΣ και η ΒΑΣΗ του τεστ για την χειραγώγηση των Ελλήνων.

Και για να έχει ΕΠΙΤΥΧΙΑ το τέστ, θα πρέπει οι Έλληνες να δείξουν ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και να υποταχθούν στην γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.
Ακόμα και  τώρα που έχουν σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ τα κρούσματα σε σχέση με τον πληθυσμό θα πρέπει να κάνουμε  υπακοή στην παλαβομάρα........ για να μην ....γίνουμε.... Αμερική...!!!!!
Θα παπαγαλίζουν οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στην πατρίδα μας.

Η αντίχριστη «Νέα Τάξη» θέλει τον άνθρωπο ένα ηλίθιο ζώο, που θα είναι πειθαρχημένος και υποταγμένος σε ότι του πουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  
Και όπου ακούτε στον κόσμο, ότι τελείωσαν τα περιοριστικά μέτρα,
είναι επειδή ο λαός αυτός υποτάχθηκε και  χειραγωγήθηκε με επιτυχία.
Ανεξάρτητα αν χρειάστηκε να πυροβολούν όποιον βγεί από το σπίτι του, όπως στις Φιλιππίνες. 

Αλλά και στα περισσότερα κράτη του κόσμου, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ έβγαλαν για να επιβάλλουν την χειραγώγηση. 
Ο ΦΑΝΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ με τον μανδύα της "Δημοκρατίας".

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ τελικά Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ και αυτό τους ενδιαφέρει.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ, διότι μπορεί σχεδόν να τελείωσε η ίωση του κορωνοϊού και να έχει λίγη ζωή ακόμα,
αλλά δεν έχει επιβάλλει ακόμα την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
και δεν έχει γίνει από την Νέα Τάξη του αντίχριστου,
το τεστ χειραγώγησης των Ελλήνων. 

ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ....

Και  ό κόσμος που βλέπω έξω,
έχει καταλάβει πλέον το σκηνοθετημένο θέατρο των καναλιών και των διαφημίσεων και οι περισσότεροι έχουν βγάλει τις μάσκες και τα γάντια.  Μόνο τα παπαγαλάκια της «Νέας Τάξης» κυκλοφορούν ακόμα σαν τους «πιθήκους» και κάποιοι λίγοι ακόμα τρομοκρατημένοι.

Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα στην κοινωνία και αν κλείσεις την τηλεόραση και τους παπαγάλους στο ραδιόφωνο, τότε ζεις ΗΡΕΜΑ και χωρίς ΤΡΟΜΟ την αλήθεια.

Αλλά επειδή είπαμε πρόκειται για τεστ πειθαρχίας και χειραγώγησης των Ελλήνων, υπάρχει σκοτεινός σχεδιασμός καθολικής απαγόρευσης Πασχαλιάτικα με την χρησιμοποίηση του Στρατού.

Ελπίζω η αποκάλυψη του πραξικοπήματος, να τους τραβήξει τα χαλινάρια και να μην προβούν στην πολιτειακή ανωμαλία. Βέβαια θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι μετά το Πάσχα και λόγω ηλιοφάνειας και υψηλών θερμοκρασιών οι χειμερινές ιώσεις τελείωσαν και θα αρχίσει η Κυβέρνηση να έχει ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ γιατί δεν θα έχουν φέρει την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ και δεν θα έχει γίνει το τεστ χειραγώγησης στους Έλληνες.

Και επίσης όπως έχω γράψει, ο χρόνος που περνάει λειτουργεί υπέρ της αλήθειας και θάβει το ψέμα και την απάτη τους.  
Αλλά και αν τελικά αποφασίσει να προβεί στην ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ και να βγάλει τον Στρατό στον δρόμο ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ,
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

«Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα» προδότες και πιόνια του αντίχριστου,
που σας πείραξε το αρνί στην ΣΟΥΒΛΑ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top