0
«Δεν θέλουμε να έχουμε πολλά άτομα που έχουν αναρρώσει [...]. Για να είμαστε σαφείς, προσπαθούμε - μέσω του κλεισίματος στις Ηνωμένες Πολιτείες - να μην φτάσουμε στο 1% του πληθυσμού που έχει μολυνθεί. 




Είμαστε πολύ κάτω από αυτό σήμερα, αλλά με εκθετικότητα, θα μπορούσατε να ξεπεράσετε τα τρία εκατομμύρια (ανθρώπους, ή περίπου το 1% του πληθυσμού των ΗΠΑ μολυσμένους με COVID-19 και την συντριπτική τους πλειονότητά τους να έχει αναρρώσει). Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε αυτό να το αποφύγουμε με αυτόν τον οικονομικό πόνο».

Τάδε έφη ο μεγαλέμπορος του τρόμου, της υποδούλωσης και της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού κύριος Μπιλ Γκέιτς, σε συνέντευξή του στις 23 Απριλίου 2020 στην TED, που τον αγαπά και την αγαπά.

Φαίνεται πως προτιμάει, αντί να αφήσουμε τον πληθυσμό να εκτεθεί στον ιό και να αναπτύξει περισσότερα αντισώματα που του δίνουν φυσική, μακροχρόνια ανοσία στον COVID-19, αντιθέτως να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο, εξαιρετικά ακριβό, νέο σύστημα κατασκευής και πώλησης δισεκατομμυρίων δοκιμαστικών κιτ και παράλληλα πολύ γρήγορα ανάπτυξη και πώληση δισεκατομμυρίων αντιικών και εμβολίων.

Και τότε, όταν ο ιός επανέλθει ξανά λίγους μήνες αργότερα και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι εκτεθειμένο και ως εκ τούτου ευάλωτο, πουλώντας δισεκατομμύρια περισσότερα κιτ δοκιμών και ιατρικές παρεμβάσεις.

Παρακάτω, ο άνθρωπος που εκφράζεται μέσα από την «ιέρεια του αίματος», Μαρίνα Αμπράμοβιτς, συνεχίζει να μας εκθέτει ανατριχιαστικά πώς θα βγάλει λεφτά από την πανδημία του τρόμου:


«Τελικά αυτό που θα πρέπει να έχουμε είναι πιστοποιητικά για το ποιος έχει αναρρώσει, ποιος είναι εμβολιασμένος [...]. Επειδή δεν θέλετε οι άνθρωποι να μετακινούνται σε όλο τον κόσμο όπου θα έχετε κάποιες χώρες που δεν θα έχουν τον έλεγχο, δυστυχώς.

Δεν θέλετε να αποκλείσετε εντελώς τη δυνατότητα των ανθρώπων να πάνε εκεί και να επιστρέψουν και να μετακινηθούν. Έτσι τελικά θα υπάρξει αυτή η απόδειξη ψηφιακής ασυλίας που θα βοηθήσει στη διευκόλυνση της παγκόσμιας επαναλειτουργίας».

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει σχέδιο: Θα είναι εξαιρετικά επικερδές

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top